AKTUELNO

Stala je uz svoju ćerku.

Kratka veza Tare Simov i Milana Jankovića Čorbe bila je i te kako propraćena, kako u Zadruzi, tako i van nje. Njihov turbulentan odnos bio je tema mnogih zadrugara, a Čorbin "sleng" koji koristi kada je u pitanju njegov vokabular u više navrata povredio je Simovu, koja mu je tokom jučerašnjeg dana oprostila sve, pa su jedno drugom pružili ruku pomirenja. Povodom njihovog odnosa, svoj komentar dala je i Tarina majka Miroslava.

Foto: TV Pink Printscreen

Njen izbor je njen izbor, ja je samo volim, to je moje dete. Čorba me ne zanima, niti me dotiče. On je za par žena u Zadruzi rekao vrlo ružne stvari, a to je strahovito nepoštovanje. Te stvari mogu da se oproste, ali se ne zaboravljaju - objasnila je Miroslava, pa dodala:
Ja sam na strani žena, ružno je ponižavati nečije dete na bilo koji način. Podržavam i Zvezdanu koja je izjavila da je zaljubljena u njega, nemam ništa protiv. Neću da pljujem po njegovom vokabularu i retorici - dodala je Tarina majka.

Foto: TV Pink Printscreen

Na pitanje u kakvom su se odnosu rastale, Tarina majka je dodala:

Ja svoje dete nisam videla od Nove godine. Njoj je to rekao neko koga je ona volela, ali taj neko nju nije. Najgore je kada je interes iznad ljudskosti, ali verujem da sve jednom dođe na svoje - rekla je Miroslava, pa nastavila:
Protiv Mateje nemam ništa, niti protiv njegovih. Sviđa mi se njeno druženje sa Đorđem, on je dobar dečko i ima stav, slatki su mi kao par. Malo mi smeta što je pod uticajem Mine i Tomovića, ali će se sve to srediti - rekla je Tarina majka, pa dodala:
Najviše žalim za Lazarom, on je bio divan dečko, i bio je idealan za nju - završila je Miroslava.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: D.B.

#Zadruga