AKTUELNO

Kakve transformacije.

Rijaliti program "Zadruga" već godinama obara sve rekorde gledanosti i pomera granice kada je TV produkcija u pitanju. Kroz Pinkov format prošao je veliki broj takmičara, a prvi koji je izbačen iz prve sezone je Andrej Saljnikov poznatiji kao Young Palk.

Foto: TV Pink Printscreen

Andrej je napustio imanje posle samo tri dana, a nakon toga nije se preterano pojavljivao u javnosti. U međuvremenu on se oženio i postao ponosni otac. Danas izgleda poptuno drugačije nego što je to slučaj bio kada se pojavio u "Zadruzi". Primetno je da ima nešto dužu kosu i bradu, i osedeo je i nabacio nekoliko kilograma viška.

Foto: Instagram.com/youngpalk

U prvoj sezoni "Zadruge" mnogima je za oko zapala i pevačica Nena Petrović koja je često isticala da je iz mesta Barič, nadomak Beograda. Nakon izlaska s imanja nije uspela da se zadrži na javnoj sceni, te se tako povukla iz medija.

Foto: TV Pink Printscreen

Nena je u međuvremenu postala i majka, a od bivših cimera iz Bele kuće jedino je u kontaktu sa Milicom Dugalić. Kako je ranije Milica otkrila za Pink.rs, Nena je odlučila da ćerkici udeli ime po njenoj naslednici Maši. Primetno je da je Nena danas mnogo dugačija, nego što je to bio slučaj 2017. godine kada se takmičila u "Zadruzi". Ostala je plava, ali je drastično smršala.

Foto: Instagram.com/nenicabebica__1990

Iste večeri, zajedno s Nenom, krajem novembra pre tri godine u Belu kuću ušao je i pevač Enis Todić kog je publika imala priliku da gleda i u Pinkovim zvezdama. Enis se nije puno zadržao na imanju.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon izlaska s imanja snimio je jednu pesmu, a od tada se više nije pojavljivao u medijima. Tri godine kasnije Enis se i nije toliko promenio, osim što je dobio po koju boru i sedu dlaku na glavi.

Foto: Instagram.com/todic_enis

Nikola Arsić, ušao je početkom decembra u rijaliti program "Zadruga 1", a tamo se zadržao nešto više od mesec dana. Nikola je tokom boravka na imanju čak i priznao Kristini Kiji Kockar da mu se dopada, a zbog njegove lepote plakala je Miljana Kulić. Važio je za najboljeg frajera u kući te sezone.

Foto: TV Pink Printscreen

Arsić, koji je inače bivši fudbaler, povukao se iz javnosti nakon "Zadruge" i danas se bavi privatnim biznisom. Iako se ne bavi profesionalnim sportom, od teretane nije odustao, pa tako i danas ima i te kako zavodljivo telo koje ženski rod ostavlja bez daha.

Foto: Instagram.com/arsa_nikola

Foto: Instagram.com/arsa_nikola

Autor: Srđan Kuvekalović

#Zadruga