AKTUELNO

Vest o njegovoj smrti iznenadila je i duboko potresla celokupnu javnost.

Bojan Zlatanović Tokan (45), bubnjar "Amadeus benda", koji je danas umro od posledica koronavirusa, biće sahranjen u četvrtak 26. novembra na Špitoljskom groblju u Leskovcu. Prema najnovijim informacijama, sahrana će biti održana u 12 sati, a kako kaže Aca Stanimirović iz "Amadeus benda", komemoracije niti velikog okupljanja neće biti, zbog nepovoljne epidemiološke situacije.

Foto: Instagram.com/tokandrums

Bojanove kolege i prijatelji iz grupe oprostili su se od njega danas i putem društvenih mreža, a frontmen benda Džaja Amadeus u izjavi za naš portal otkrio je da je bubnjar poslednjih dana bio na respiratoru.

- Jeste, istina je nažalost. Umro je od korone u KBC-u Dragiša Mišović. Moram da se zahvalim svom osoblju tamo i lekarima i sestrama, koji su dali sve od sebe, i više od toga, da probaju da ga izvuku iz toga, ali nisu uspeli, bolest je uzela maha. Na kraju, napustio nas je jutros. Bio je na respiratoru nekoliko dana, doktori su zaista dali sve od sebe, ali nisu uspeli. Mnogo je teško - rekao je Džaja za naš portal.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: D.T.

#Amadeus Bend

#Bojan Zlatanović Tokan