AKTUELNO

Od ovoga se neće oporaviti.

Naredno pitanje u današnjoj emisiji "Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević pročitao je Alenu Hadroviću.

Zašto ne priznaš da su te iznervirali Tomovićevi komentari za Maju? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

On zna to, rekao sam na radiju i za crnim stolom: "Kakva su to pitanja?". Priznajem, ako nisam do sada. Krivo mi je bilo, on je u neku ruku napravio paralelu sa mnom, da sam ja strog i da me se ona boji. Ja znam da on zna da se ona mene ne boji u tom smislu. Da, iznerviralo me je, videli ste moju reakciju. Bila je zamka u koju je Maja trebalo da uđe. Bilo je pitanje da li da odabere muškarca koji je drži u stezi, što je meni odvratno, kad neko nekoga drži u stezi. Ja se i te kako menjam zbog nje. Bilo je to strog, sprega, i da me se plaši. Rekao je da ne misli na mene, nego je pitao tip takvog muškarca i drugi tip muškarca, koji je liberalan - govorio je Alen.
Uporedio je tebe i Jovicu - ubacila se Miljana Kulić.

Foto: TV Pink Printscreen

Alen je shvatio da je Tomović tada direktno mislio na njega, kao i na Jocu. Tada je rekao da nema drugarstva i prijateljstva, da je ovo rijaliti - otkrio je Marko Đedović.
Ja sam rekao, kad se igra rijaliti, da se niko ne štedi - dodao je Alen.
Rekao si da je rijaliti ispred drugarstva i da je znao da je direktno na njega mislio - poručio je novinar.
Mislio sam da me niko neće štedeti zarad rijalitija - pravdao se Hadrović.

Foto: TV Pink Printscreen

Čudo mi je da nisi primetio da se igra rijaliti kada sam ja saznao u klipu šta misliš o meni. Druga situacija, kada su bili budžeti. Tada je trebalo da shvatiš da se igra rijaliti... Ja sam te noći kad smo raskinuli pravio nešto, Maja mi je prišla. Ja verujem ljudima, kada mi kaže da je kraj, znači da je kraj. Nisam ja rekao da je Maju strah od tebe, nego je rekla ona. Nisam je navlačio da mi kaže. BIlo joj je teško, plakala je. Prvo mi je prišla bez reči da me zagrli. Ona je rekla da je strah od tebe, ako ja ne smem to pitanje da postavim na suđenju... Evo, meni je sinoć bilo teško. Meni su najveći prijatelji u kući oni koji su mi sinoć prišli. Ja sam prema Maji uvek bio blagonaklon, svi znaju kako bih odreagovao na ovu u "Zadruzi 3". Definitivno sa mnom ne mogu da igraju rijaliti. Vi ste za mene u vezi, isto radite sve, samo se ne ljubite - istakao je Tomović.
Strašno je što si za mene napravio kao da sam mračan tip. Navodiš moje mane, tri mane, protiv tri vrline - dodao je Hadrović.
To je ona uradila, ona je navodila, ne ja. Nisam ja rekao da ne bih pustio Maju da letuje sa drugaricama, nego ti. Stvarno će doći situacija da se okrene zupčanik, da stavim sebe u prvi plan i da kažem svima: "E, znate kako, neću nikoga da štedim". Pravi prijatelj će uvek reći svoje mišljenje - nastavio je Vladimir.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne mogu da shvatim da moje mane porediš sa vrlinama koje ima Jovica - dodao je Alen.
To je ona rekla, to je tvoja devojka. Ovako, biću blag, njihov odnos mi se ne dopada, ništa mi se ne dopada tu. Nije na zdravim korenima krenuo, neće zdravo da raste. Za mene ste rijaliti igrači i foliranti. Ili ćemo da imao drugarstvo gde će postojati reciprocitet, ili ga nećemo imati. Svaki put se komentarisala moja tema, par ljudi je reklo lepe stvari o meni, on nikad. Ja sam dvadeset puta rekao lepe stvari o njegovoj temi, nisam bio iskren, ali sam bio drug - poručio je Vladimir.

Foto: TV Pink Printscreen

Smatram da nije bila fer ova situacija i da je trebalo da mi objasni posle toga šta je mislio pod tim ili da mi kaže da nije mislio, baš me je pogodilo. Nisam znao da njemu ove neke stvari smetaju, izvini, ja generalno je komentarišem - pravdao se Alen.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Alen Hadrović

#Vladimir Tomović