AKTUELNO

Ostanite uz kanal televizije Pink!

Novo izdanje najgledanije emisije o poznatima “Premijera – Vikend specijal” upravo počinje na programu TV Pink. Kroz aktuelne, premijerne priče, koje su obeležile nedelju za nama, vodiće vas tandem Tijana Prica i Bojana Lazić, dok je za uključenja sa terena najkomentarisanije priče zadužen Nemanja Vujičić.

Foto: RTV Pink/Jelena Simonović

Gledaoci TV Pink danas će imati priliku da uživaju u brojnim ekskluzivnim pričama i intervjuima iz života poznatih. Fudbalska legenda Dragan Džajić govoriće o detinjstvu, karijeri, porodici i teškim trenucima.

Foto: RTV Pink/Promo

O novim ulogama, ljubavima, ali i svim planavima za “Premijera – Vikend specijal" govorio je jedan od najpopularnijih glumaca Miloš Biković.

Foto: RTV Pink/Premijera - Vikend specijal

Posle velike medijske pauze, izjavu za najgledaniju emisiju o poznatima je dala i supruga legendarnog Vlada Divca, Snežana Ana Divac. Kako izgleda njihov život u Kaliforniji, kako je Vlada i čime se bave i šta im je koronavirus ipak doneo, saznaćete danas u najgledanijoj emisiji o poznatima. Ali to nije sve... Uslediće još mnogo velikih iznenađenja!

O smrti kolege iz benda i prijatelja Bojana Zlatanovića Tokana, govoriće frontmen Amadeus benda, Bojan Tasić Džaja.

Ne propustite mnogo premijernih priča u novom izdanju „Premijera – Vikend specijala“ koje počinje upravo na TV Pink!

Autor: M.K.