AKTUELNO

Ovo niko nije znao.

Gost emisije "Ekskluzivno" ove nedelje bila je pevačica Milica Todorović. Oni su intervju uradili u restoranu njenog kolege Saše Kovačevića, sa čijim bratom Radetom je Milica bila u vezi pre nekoliko godina. Pevačica je otkrila da u ovaj restoran uvek rado dođe.

Foto: TV Pink Printscreen

Volim ovde da dođem da se ispričam sa Saletom i Radetom, skoro svaki dan sam ovde - rekla je Milica.

Milica se prisetila početka svoje karijere, a onda otkrila da je u njenom rodnom Kruševcu i nisu svi podržali.

Nisam ja imala teži put, imala sam mogućnost da odmah budem na tv-u, da dobijem pesme, nije to teži put. Kad sam snimila pesmu "Tri čaše" i kad sam videla koliki je to hit, znala sam da idem ka uspehu. Takođe je i moje snimanje sa Emirom Kusturicom, to smatram velikim uspehom - rekla je ona, a onda progovorila o svojim sugrađanima:

Foto: TV Pink Printscreen

I imala sam podršku i nisam. Moja mama je tad išlada traži autobuse, prevoz i podršku za mene, gde je njoj gradonačelnik rekao: "Molim, mi podržavamo samo umetnike". Tako da smo same morale da se snađemo. Kruži priča po Kruševcu da ja neću da pevam u svom rodnom gradu, a mene niko nikad nije zvao tamo da pevam. To da neću da pevam u svom gradu nije tačno, ja volim svoj grad, čak ni ne zameram gospodinu koji nije hteo da mi pomogne na početku karijere - istakla je Todorovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Milica se prisetila i početka svoje veze sa Radetom Kovačevićem.

Upoznala sam Radeta kad sam pevala sa Sašom na nastupu. Ja sam ostavila Nenada i bila sa Radtom. Odmah sam znala da to treba da uradim jer kad mi je pružio ruku ja sam osetila toplinu - istakla je pevačica.

Autor: R.L.

#Milica Todorović