AKTUELNO

Tuga do neba.

Slavni bas gitarista "Riblje čorbe" Miroslav Miša Aleksić preminuo je posle teške borbe sa koronavirusom, a cela estrada je ostala zatečena ovom tragedijom.

Ipak, Mišin odlazak je najteže pao njegovoj ćerki, jedinici Mini, koja još ne može da se oporavi od šoka i bola koji ju je snašao.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Još uvek čekam da se probudim iz ovog strašnog košmara i potrčim ti u zagrljaj tvoje neizmerne ljubavi. Danas je sa tobom umro veliki deo mene, scena rokenrola i život je siromašniji za jedno beskrajno dobro, pozitivno i pošteno biće. Više ništa neće biti isto, ni miris vazduha, ni zvuk gitare, ni porodično putovanje, ni ukus naše omiljene klope, ni sreća u sitnicama koje priređujemo jedno drugome, ni strah od gluposti i zezanje naših internih fora - poručila je Mina i dodala:
Beskrajno mi nedostaješ, ali tvoja energija će zauvek živeti u meni, mami, u mojoj deci, ostavio si trag iza sebe koji će biti večan kao i moja ljubav prema tebi. Hvala ti tata što si naučio da budem ovo što jesam i što ćemo se zbog tebe boriti mama i ja hrabro ovako kao i ti. Hvala svima koji su bili i biće uz nas. Volim te van granica života Ćaki, nebo je bogatije za muzičku scenu sada, srećan put na novom putovanju koje te čeka, ne zaboravi svoju gitaru. Vidimo se gore, čuvaj me do tada.

Foto: E-Stock

Autor: R.L.

#Miša Aleksić

#mina aleksić