AKTUELNO

Zgodni Beograđanin postao je hit na društvenim mrežama.

Ovog ponedeljka u emisiji "Izvedi me" prvi se devojkama predstavio mladi fizioterapeut iz Beograda Nikola Petrovac, koji je svojim izgledom, ali i ponašanjem oduševio gotovo sve devojke u najpopularnijem dejting šou programu. Ipak, uspeo je da pokvari utisak na samom kraju.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon što je iz igre eliminisao skoro sve devojke, Nikola je za samo finale odabrao Teodoru i Saru koje je želeo malo bolje da upozna pomoću odgovora na šokantno pitanje koje im je postavio.

Foto: TvPink Printscreen

Da vas pozovem na kafu, da li biste birale koji ćete donji veš da obučete kod kuće ili ne? - upitao je Nikola, a devojke, koje su bile u šoku zbog onoga što su čule, odbile su da odgovore na pitanje.

Nikola je, na kraju, ipak odlučio da izvede Teodoru koja mu je oprostila škakljivo pitanje koje joj je postavio, pa su srećni i nasmejani napustili studio.

Foto: TvPink Printscreen

Otkako je emitovana emisija u kojoj je učestvovao, Nikola je privukao veliku pažnju devojaka na društvenim mrežama koje su na njegovom nalogu na Instagramu mogle da vide mnogo više nego što su imale prilike da vide u emisiji.

Budući da je redovan u teretani, Nikola se često na Instagramu hvali svojim nagim, mišićavim telom, a kako izgleda učesnik emisije "Izvedi me" u ovom vrelom izdanju, pogledajte u nastavku:

Ne propustite novo izdanje emisije "Izvedi me" ovog ponedeljka u 21:15 na Televiziji Pink! Šta vas sbe očekuje u najpopularnijem dejting-šou programu u regionu, pogledajte u nastavku:

#Izvedi me

#Nikola Petrovac

#Televizija Pink

#Teretana

'