AKTUELNO

Popularna pevačica Ana Nikolić pokazala je kako izgleda njen luksuzni dom u kojem živi sa suprugom Stefanom Đurićem Rastom.

Popularna pevačica Ana Nikolić i njen suprug, reper Stefan Đurić Rasta, trude se da, koliko je to moguće, sačuvaju svoju privatnost. Međutim, pevačica nije mogla da odoli, a da se ne pohvali svojim luksuzno uređenim domom u koji će se uskoro useliti i njihova ćerkica koja je na putu.

Foto: TV Pink Printscreen

U njihovom prostranom stanu preovladavaju pastelne boje, a budući da je mezimica na putu, trenutno je sve u nežno roze i belim tonovima.

Kutak koji se trenutno najviše dopada članici žirija emisije "Ja imam talenat" jeste trpezarija, gde se na stolu uvek nalazi sveže voće, a tik do stola postavljena je i komoda u istoj boji, kao i zavese koje daju toplinu ovom delu stana.

Foto: Instagram

Svakako, najlepša prostorija u njenom domu jeste dečja soba sa pastelno roze zidovima i nameštajem koji ostavlja bez daha, kao i velelepni krevetac koji bi svaka majka poželela za svoju ćerku.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Ove fotografije oduševile su njene fanove na Instagramu, koji su na račun njenog stila i ukusa uputili veliki broj komplimenata.

D. T.

#Ana Nikolić

#Ja imam talenat

#Reper

#Stefan Đurić Rasta

#pevačica

'