AKTUELNO

Nakon brojnih prozivki, ružnih reči i optužbi, oglasila se i Aleksandra Prijović.

Pevačica Nadica Ademov družila se dugo sa koleginicom Aleksandrom Prijović o kojoj sada nema lepe reči - ona je žestoko oplela po bivšoj drugarici, nazvavši je najpogrdnijim imenima, ali se tu nije zaustavila.

Foto: Aleksandra Prijović i Nadica Ademov, Foto: Facebook Printscreen

Nadica smatra da se Aleksandra usled popularnosti mnogo promenila, a iskoristila je i priliku da je optuži za svoj raskid sa Stefanom Živojinovićem, bratom Aleksandrinog sadašnjeg dečka Filipa Živojinovića.

– Aleksandra je skot! Postala je zla, zavidna i iskompleksirana. Udarila joj je slava u glavu. Sa Filipom se smuvala samo zbog popularnosti. Svesno je to uradila Sa njim je samo iz koristi – rekla je besna pevačica i objasnila zbog čega Prijovićevu smatra krivcem za njen raskid sa bivšim partnerom.

Foto: Aleksandra Prijović i Filip Živojinović, Foto: E-Stock/Stefan Filipović

– Kad sam se smuvala sa Stefanom, svima redom je pričala kako se čudi da on može da bude sa Romkinjom. Mislila je da ću da joj otmem slavu za kojom je čeznula – ispričala je ona i otkrila zbog čega smatra da je Aleksandra ljubomorna na nju.

Foto: Aleksandra Prijović i Nadica Ademov, Foto: Facebook Printscreen

– Ljubomorna je na mene jer su mi, za razliku od nje, si*e, du*e i usta prirodni, Sa njom sam zaista volela da radim dok joj slava nije udarila u glavu. Zajedno smo i počele. Mnogo sam je volela ali se ona promenila – objasnila je mlada pevačica i dodala da je Aleksandri bolje da ćuti i ne dira je, da ne bi progovorila o njoj.

Poslušala Nadičin savet

Kontaktirali smo Aleksandru kako bismo proverili da li je čula šta je za nju rekla bivša prijateljica i kako komentariše njene oštre reči, ali pevačica nije želela da joj uzvrati istom merom.

Foto: Aleksandra Prijović, Foto: YouTube Printscreen

- Dotičnu ne želim da komentarišem i želim joj sve najbolje - kratko je rekla Aleksandra za Pink.rs.

Da li se pevačica zaista uplašila pretnji Nadice Ademov i nije želela da oplete po njoj zbog bojazni da njena bivša prijateljica ne otkrije detalje iz prošlosti, ili pak misli da ovakav način rasprave sa nekim sa kim se družila nije primeren, za sada nije poznato.

Foto: Aleksandra Prijović, Foto: YouTube Printscreen

Jedno je sigurno - Aleksandra nije uputila uvrede na račun bivše prijateljice već joj je poželela sreću, a šta je, zaista, uzrok njihovog sukoba znaju samo njih dve.

Autor: D. Tanasijević

'