AKTUELNO

Nema mu ravnog!

Vlasnik "Pink International Company" Željko Mitrović uvek je spreman da ide korak dalje i uradi neočekivano, u šta se ponovo uverio čitav region koji ne prestaje da bruji o njegovom novom projektu!

Foto: Promo

Mitrović će, naime, u narednih 60 dana završiti rad na novim gigantskim projektima - Apollon-u, Red net-u, PR-DC-ju, transformaciju PFI, zatim lansiranje novog kanala pod radnim nazivom "LIVE", ali i instalaciju najvećeg digitalnog studija u Evropi, koji će biti rame uz rame sa onim iz Holivuda... Ipak, sve to ga nije sprečilo da se upusti u nešto što ne bi svako smeo - naime, zarad opklade i čelendža koji je prihvatio od strane muzičkog komjunitija Srbije, Željko Mitrović i njegov bend "The Monx" snimiće čak 30 pesama za samo 30 nedelja! Da, dobro ste čuli!

Foto: Promo

Svaka pesma će biti i ekranizovana, a spot za prvu pesmu "Gubi se!" već osvaja region - za manje od 24 časa premašio je neverovatnih pola miliona pregleda na Jutjubu! Novi muzički video o kom svi pričaju već sada ima blizu 700.000 pregleda, a očekuje se da će do prvih milion pregleda stići u rekordnom roku.

Reakcije ljubitelja kvalitetnog zvuka, kao i eminentnih muzičkih znalaca sa ovih prostora govore jedno - da je Željko ponovo napravio pravi bum i regionalnu muzičku scenu ponovo obogatio kvalitetnim sadržajem, a ukoliko do sada niste čuli pesmu i videli spot, to možete učiniti u nastavku:

Autor: D.T.

#The Monx

#Željko Mitrović