AKTUELNO

Ovo se ne propušta.

Kao što ste i navikli u vašoj omiljenoj emisiji o poznatima "Premijera - Vikend specijal" očekuje vas mnogo dobrih priča, gorućih tema i intrigantnih gostiju, a tako će biti i ove nedelje od 13.30 časova na televiziji Pink.

Foto: Pink.rs/N. Vujičić

Premijerna ekipa uputila se u Niš, kod najpoznatije porodice iz ovog grada - kod Kulića. Sačekala ih je Marija Kulić, koja je ovih dana često spominjana u "Zadruzi 4".

Foto: Pink.rs/N. Vujičić

Marija je pre nekoliko nedelja privremeno napustila rijaliti, iz opravdanih razloga, a u nejnom odustvu desilo se mnogo toga. Njena ćerka Miljana Kulić saznala je da je ponovo u drugom stanju sa svojim dečkom Lazarom Čolićem Zolom, a svima je poznato da Marija ovu vezu ne odobrava.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta Kulićka kaže na trudnoću svoje ćerke, kako sada gleda na njihov odnos i da li će ih podržati u odluci da zadrže bebu i ostvare se u ulozi roditelja? Kako Marija provodi vreme van rijalitija? Šta radi mali Željko i zbog čega je Marija zaplakala dok je pričala pred premijernim kamerama, saznaćete ukoliko u nedelju od 13.30 časova budete uz televiziju Pink i najgledaniju emisiju o poznatima "Premijera - Vikend specijal".

Foto: Pink.rs/N. Vujičić

Autor: R.L.

#Marija Kulić

#Premijera Vikend Specijal