AKTUELNO

Bez dlake na jeziku, kao i uvek!

Jedan od turbulentnijih i zabavnijih ljubavnih parova Ivana Krunić i Bane Čolak bili su naši novi gosti u rubrici InstaTARGET, te su odgovarali na vruća, provokativna i direktna pitanja koja su postavljali pratioci na zvaničnom Instagram profilu Pink.rs.

Nismo hteli da okolišamo, te smo odmah prešli na stvar. Ljubavna energija koja se osećala između Ivane i Čolaka nije mogla da prođe ne zapažena, a o pevačicinoj trudnoći, emotivnom statusu i nekim starim dramama njih dvoje su otvoreno razgovarali.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Ivana i ja smo stvarno super prijatelji i dosta vremena provodimo zajedno, u zajedničkom društvu, u emotivnom smislu nismo - tvrdio je Čolak.
Znam da skuvam kafu, ali jako lošu. Šalim se, gledaj ga! Ja sam to i radila u Zadruzi, ali neki ljudi to nisu skapirali, pa su mislili da sam nesposobna - prokomentarisala je Ivana.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Ružno je da o tome pričam, niti želim - odgovorio je Bane.
Ja se tu ne bih ni pitala, ni čitala pitanje - bila je ljuta Krunićeva.
Moram da pročitam redom pitanja - nastavio je on.

- Dakle, vi ste se u pravo posvađali? - glasilo je pitanje.

Nismo se posvađali - tvrdio je Čolak.
Ništa se u životu ne mora - bila je kratka pevačica.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Ne znam što su sva pitanja o Ermini?! Nemam nikakvo mišljenje o njoj, ravnodušan sam - bio je jasan Erminin bivši dečko.
Ermina kao osoba nije ista napolju i unutra. Ja sam imala priliku i da se dopisujem sa njom, ona vodi neku svoju priču u rijalitiju, ona to gura i ne bih se mešala u to. Imale smo prepirku i svađu kada je prvi put ušla, pa se tu izglupirala. Ja imam veliko srce i opraštam ljudima. Kada sam rekla da joj opraštam, verovala sam njenim rečima, ali videla sam da nije takva kakva je unutra - obrazložila je Ivana.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

To je zato što sam se malo ubucila! Hahaha... Nisam trudna, ja iskreno, volela bih da mi se to desi u narednim godinama, ali trenutno nisu takvi uslovi, niti sam u takvoj životnoj situaciji da dođe do toga - rekla je kroz osmeh Krunićeva.
S obzirom na to da provodimo dosta vremena zajedno, ja vidim kako se ona ponaša prema psima, ja mislim da će biti divna majka. Brižna je i nežna - bio je siguran Čolak.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

To je ludilo, to je katastrofa, to se ne zna časni krst! Jedan dan se svađaju, nedeljni honorar, najgore uvrede, ona mu se uvuče u krevet. Ne znam. Mislim da tu najviše ispaštaju porodice, Taki. On je hteo da ga tereti, a njegova ćerka se uvuče ovom čoveku u krevet - izjavio je Bane.
Ne bih sebi dozvolila da se u takvu vezu umešam ili kažem svoje mišljenje, jer je to promenljivo. Mislim da postoje toksične veze, koje nikome nisu jasne - nadovezala se Ivana.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Znam ga iz Zadruge 2, korektan momak, napolju smo se jednom videli, nismo posebno dobri, niti smo drugari. Mislim da je okej momak i da nije zaslužio to, ali ko sam ja da pričam, šta sam tamo sve radio - prokomentarisao je Čolak.

Za kraj došlo je i do poljupca između Krunićeve i Čolaka, pred našim kamerama, oni su se poljubili samo u obraz, tri puta, a pevačica i bivša zadrugarka otkrila nam je da Bane koristi svaku priliku da je poljubi. 

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

U video-prilogu pogledajte šta su nam Ivana i Bane još otkrili.

Autor: Ognjen Bogdanović

#Bane Čolak

#Bebe

#Bora Santana

#Ermina Pašović

#Ivana Krunić

#Jovica Putniković

#Luna Đogani

#Maja Marinković

#Marko Janjušević Janjuš

#Trudnoća

#Zadruga