AKTUELNO

Evo objašnjenja.

Iako je, po standardima zadrugara, Lazar Čolić Zola bio "neaktivan" poslednjih mesec dana u rijalitiju, čini se da je potpuno živnuo otkako je saznao da Miljana Kulić ponovo nosi njegovo dete, a Marija Kulić nije tu.

Foto: TV Pink Printscreen

Vernu publiku, koja svakodnevno prati dešavanja iz "Zadruge", ponovo je zaintrigirao ovaj odnos, pun ljubavnih uspona i padova. Zola je danas priznao da je spreman da postane otac i da želi da Miljana zadrži dete, dok ona još uvek nije donela konačnu odluku o tome, jer, pre svega, želi da obavi ginekološki pregled i utvrdi da li može da iznese trudnoću, kao i da li će beba biti zdrava.

Foto: TV Pink Printscreen

Deo publike se zainteresovao i za procente koji se često mogu naći kraj Zolinog imena na klipovima koji se nalaze na zvaničnom Jutjub kanalu najgledanijeg rijaltija u regionu "Zadruge".

Foto: TV Pink Printscreen

Publika koja je verno pratila treću sezonu već zna odgovor na ovo pitanje. Naime, nakon turbulentnog učešća u "Zadruzi 2", Čolić je doneo odluku da će se drugačije ponašati u "Zadruzi 3", prevashodno prema Miljani i Mariji Kulić. Kako je rijaliti odmiciao, Zola se sve više svađao sa Kulićkama, a naročito sa Marijom. Dok je imao žestoke sukobe, Čolić je počeo da priča da je to tek početak i da nije pokazao svoj puni potencija.

Zola je tako navodio na početku da je na 10% snage, pa na 15%, pa na 25%, da bi vrlo brzo prešao na 33% svog kapaciteta.

Tokom jedne emisije "Gledanje snimaka", zadrugari su imali prilike da čuju kako Zola sebe naziva "Tatom igrice", kao i "Tajom rijalitija", te da se tada popeo na 38% i da planira da ide na 80% do kraja "Zadruge 3", što mu se nije ostvarilo.

Zola je pred sam kraj treće sezone počeo sebe i da naziva zadrugarskim "Titom", dok je Miljana bila njegova "Jovanka". Ovaj nadimak Zola je iskoristio u prepiskama sa devojkom sa kojom je, po svemu sudeći, prevario Kulićevu, što mu ona i dan danas zamera.

Foto: TV Pink Printscreen

Iako je ove sezone ušao pompezno u rijaliti, Čolič je pao u depresiju kada je bio kažnjen zbog kršenja pravila života u Beloj kući. Tada je u razgovoru sa Miljanom otkrio da je trenutno na 4% snage i da planira da ide u minus, te da izađe iz rijalitija i vrati se u Derventu, kako bi mogao da igra igrice na miru.

Međutim, kao što smo u početku teksta naveli, Čolić se ponovo izdigao od kako je po ko zna koji put uplovio u vezu sa Miljanom, te tako čak i provocira Mariju dok ona nije tu.

Nama ostaje da ispratimo da li će uspeti da pokaže pun kapacitet svoje snage, kako je bombastično najavljivao u "Zadruzi 3".

Pratite i dalje zanimljiva dešavanje iz Bele kuće uživo u uključenjima na televiziji Pink, na KlikTV-u, kao i na Zadruga kanalima na Vašim kablovskim mrežama, a sve što ste propustili možete pronaći na portralu Pink.rs, kao i na zvaničnom Jutjub kanalu "Zadruge".

Autor: M. P.

#Lazar Čolić Zola

#Marija Kulić

#Miljana Kulić