AKTUELNO

Ne propustite još jednu epizodu najgledanije emisije o poznatima.

Nova epizoda najgledanije emisije o poznatima „Premijera – Vikend specijal“ je na programu TV Pink i ove nedelje od 13:30 časova. Kroz nove premijerne priče i događaje koji su obeležili nedelju za nama vodiće vas voditeljski tandem: Tijana Prica i Bojana Lazić, dok vam aktuelne priče sa terena donosi Nemanja Vujičić.

Sada kada se slegla prašina nakon njenog povratka u Srbiju iz Australije, gde je optužena da je počinila krivično delo, u „Premijera – Vikend specijalu“ čućete ekskluzivnu ispovest Romane Panić. O zatvoru u kom je bila, ljubavima koje su u njenom životu ostavila dubok trag i uticale na dalji tok, o počecima, ali i novoj ljubavi govorila je pred premijernim kamerama. 

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Nakon što je test potvrdio da je Miljana Kulić ponovo trudna, ali i njenog pomirenja sa Lazarom Čolićem Zolom, svi se pitaju šta o tome ima da kaže Marija Kulić! Premijerna ekipa nije časila ni časa, te vam ove nedelje iz Niša donosi intervju sa Marijom. O Miljaninom i Zolinom odnosu, trudnoći, ali i tome kkako je mali Željko posle preležanih boginja, Marija će govoriti u „Premijera – Vikend specijalu“.

Foto: Pink.rs/Nemanja Vujičić

Svi oni koji prate četvrtu sezonu najgledanijeg rijaltiija „Zadruga“, a govorimo o milionskom auditorijumu, s nestrpljenjem očekuju trenutak kada će se Stanija Dobrojević useliti u Belu kuću. I dok se to ne dogodi, svi mediji pisali su o Stanijinom novom dečku kog je na trenutak prikazala na svom Instagram profilu. I dok mnogi spekulišu da li je to njen novi dečku u stvari stari, Marko Marković, ekipa „Premijera – Vikend specijala“ se ne bavi spekulacijama, već odgovore traži direktno od aktera! Šta Stanija ima da kaže o novoj ljubavi, da li se pomirila sa Markom ili ju je neki novi dečko oborio s nogu i kada ulazi u „Zadrugu 4“, saznaćete ove nedelje na Pinku!

Foto: Pink.rs/R. Lazarević

Bane Vidaković priznao je pre nekoliko dana krivicu – da je heroin pronađen u njegovom domu bio za ličnu upotrebu, a ne za prodaju. O njegovom priznanju, njihovom druženju i njenom stavu o tome, za „Premijera – Vikend specijal“ govorila je njegova prijateljica i pevačica Zorana Pavić.

Foto: E-Stock, TV PINK

Ivan Ivanović Đus, koji je odnedavno voditelj emisije „Špic“ na RED TV-u, govorio je o roditeljstvu, novoj ulozi, ali i o gubitku dugogodišnjeg prijatelja i kolege, Dalibora Andonova Grua, u čiju čast je iscrtao grafit na Autkomandi.

Foto: TV Pink Printscreen

Premijerni tim je za vas istraživao temu prostitucije, a čućete i šta kažu voditeljke koje su se našle na navodnoj listi. Posle velike medijske pauze, za „Premijera – Vikend specijal“ govori i Sara Vučelić Soraja

Foto: Instagram.com/sorajavucelic

Pored nesvakidađnjih uključenja, nedeljnu kafu sa Tijanom i Bojanom u studiju pije popularna pevačica Mia Borisavljević.

Foto: Savo Đorđić

Ne propustite mnogo aktuelnih priča i zanimljivih gostiju u novom izdanju emisije „Premijera – Vikend specijal“ u nedelju 6. decembra u 13:30 časova na TV Pink! 

Video: Pink.rs

Autor: M.Đ.

#Bojana Lazić

#Branislav Bane Vidaković

#Marija Kulić

#Mia Borisavljević

#Nemanja Vujičić

#Premijera

#Premijera-Vikend specijal

#RTV Pink

#Romana Panić

#Soraja Vučelić

#Stanija Dobrojević

#Televizija Pink

#Tijana Prica

#Zorana Pavić