AKTUELNO

Na svu sreću ima blažu kliničku sliku.

Tijana Stoisavljević Milutinović koja zajedno sa Ognjenom Amidžićem na TV Pink vodi emisiju "Amidži šou" objavila je na društvenoj mreži Instagram da je pozitivna na koronavirus.

Lepa voditeljka je objavila fotografiju na kojoj nema šminku, a kako je naglasila na fotografiji nema efekata. Tijana ima blažu kliničku sliku, a napisala je u opisu i kako napokon može da se okupa, a da ne bude toliko znojava, kao da je trčala maraton.

Foto: Facebook.com/Tijana Stoisavljevic

Nema ovde mesta filterima, to nam je što nam je. Ni korona ne dolazi sa filterima, naprotiv. I ovima što kažu da korona ne postoji, da je sve teorija zavere samo bih rekla: "O daa, postoji dragi moji i odvratna je". I evo, danas napokon mogu da se okupam, a da mi to ne predstavlja podvig i da se ne osećam kao da sam maraton pretrčala. Ne ličim ni na šta, oprostite, ali kad si bolestan tako i izgledaš, jbg. Kao neko ko je imao lakše simptome, moram vam reći da je užasno! - napisala je voditeljka.
Ne smem ni da zamislim kako je ljudima sa težom slikom! A znate kome dugujemo naše živote?! Pa svim ovim lekarima, sestrama! Vi ne shvatate koji je to horor uživo, u onim odelima, trčeći okolo i u svakom momentu nasmejani i spremni da vam pomognu! Nema tih para i tih aplauza koji su dovoljni da im se zahvalimo za sve! A ti korončino, ne bih te zadržavala, putuj i ne vraćaj se nikad vise! - dodala je Tijana.

Autor: S. K.

#Tijana Stoisavljević