AKTUELNO

Nije je štedeo.

U Beloj kući su u toku nominacije. Zadrugari biraju između Aleksandre Nikolić i Nikole Đorđevića, koje je ovonedeljni vođa Alen Hadrović postavio za potrčke. Na red da nominuje je došao Vladimir Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Počeću sa Aleksandrom, ne poznajem je od ranije, nikada je nisam uvredio ni nju , niti jednu devojku. Jednostavno mogu da je komentarišem samo po onome što sam video ovde. Nemam pozitivno mišljenje o njoj, ona je pre par dana pokazala da ne zna da isprži dva jaja, meni je to sramota. Razočarao sam se baš tada. Poenta jedne žene je da bude majka, i domaćica. Ona ima 22 godine, u moje vreme devojke nisu imale veštačke kose, i veštačke zube. Nju je njen momak vređao, a meni nije jasno da ona ostaje u kontakktu sa njim. On je nju ponizio, pljunuo ju je u lice, a ona priča sa njim. Ona gubi skroz sebe. Ona ne želi da nauči ništa. Ja samo komentarišem postupke koje sam video. Ona je najgora po sebe, ona sama sebe kanali. Ne poznajem je dobro, nismo ni pričali. Ja sam više u život zaboravio, nego što je ona naučila - pričao je Tomović, a onda ga je Aleks prekinula.
Ti moraš da osnuješ porodicu, da čuvaš decu, a ne da komentarišeš jednu Aleksandru Nikolić. Mene komentariše jedan nasilnik Vladimir Tomović, koji je udario ženu - odbrusila mu je Aleks.
Ona je retko glupa osoba, ona priča o rijalitiju a nije ni ušla u rijaliti, ona je ovde za džabe, jer je stalno kažnjavana. Ja nisam iskren ovde, jer 90% ovih ljudi ne zaslužuje da me vidi dobrog . Što se tiče Nikole, oduševio si me, kada si smirio Filipa Cara, baš si ispao gospodin. On je došao da zavodi devojke ovde, ko planina si, i uživaj u tome. On je pričao o svojoj bivšoj kao sjajnoj osobi. Sprdaj se i igraj se, ali pazi da ne uhvatiš neku tikvu za ruku. Nominujem Aleksandru. - ispričao je Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.B.

#Zadruga