AKTUELNO

Morala je da objasni šta se zapravo dešava.

Kao bomba je odjeknula vest da se pevačica Tanja Savić posle prave hajke koju je podigla protiv svog muža Dušana Jovančevića, sada pomirila sa njim.

Foto: Instagram.com/tanja_savic_private

Tanja se, zbog osuda na koje je naišla od strane svoji fanova, oglasila na svom Instagram profilu putem lajva, te je tvrdila da stoji iza svojih reči i da se nije pomirila sa Dušanom.

Tu sam da pomognem kome treba, ove stvari su jako neprijatne. Ne opraštam ljudima. Koncentracija mi je jako loša danas. Da pređem na stvar, da li verujete onome što ja kažem? Videla sam mnogo ružnih komentara da sam ispala glupača... U životu ne bih to uradila i dokazala bih da nemam razum, imam debele živce, nisam ih izgubila. Niko ne može da mi stavlja reči koje nisam izgovorila. Puno grešite. Odlučila sam šta ću sa svojim životom, volim onog ko me poštuje, onaj ko me ne zaslužuje, nemam ja šta sa njim da pričam - rekla je Tanja i dodala:

Foto: Instagram.com/tanja_savic_private

Taj neko je dokazao da mu ništa ne značim u životu. Što bih ostajala u toj vezi? Nisam luda, imam decu sa tim čovekom, ali ja moram da ga poštujem zbog dece, kakav god da je. Moja je odluka da li ću da trpim ili ne. Ja sam rekla da neću - navela je pevačica.

Autor: R.L.

#Dušan Jovančević

#Tanja Savić