AKTUELNO

Velika tuga!

Legendarni pevač Džej Ramadanovski preminuo je danas u 56. godini, a kako je Pink.rs prvi pisao, njega je izdalo srce. Džej je preminuo u stanu u kom je živeo na Dorćolu sa svojom devojkom, koja je i pozvala Hitnu pomoć, ali su oni mogli samo da konstatuju smrt.

Foto: TV Pink Printscreen

Mnogi se danas opraštaju od Džeja, a najbolji način za to jeste da se čuju njegove pesme. Zato smo mi odvojili pet najlepših Džejevih balada, što je bilo veoma teško, jer ih je imao pregršt. 

Sigurno je da je danas za mnoge najteža njegova pesma "Nedelja", s obzirom na to da je Džej preminuo baš u nedelju, a mnogi bi rekli da nema slučajnosti u životu.

Pored toga, uvek se izdvajala i numera "Gde ću sad, moja ružo" čije reči nema koga nisu naježile.

"Sunce ljubavi" zasigurno je balada koja će zauvek ostati da se peva.

Duet koji je otpevao sa pevačicom Minom Kostić odavno je postao evergrin, a "Slavija" je najviše bila u srcu onih koji su iz provincije dolazili u glavni grad.

Na kraju, iako je bilo teško izdvojiti pet, zasigurno jedna koja će ovih dana biti slušana i koja će izazvati posebno osećanje u svima jeste "Upalite za mnom sveće".

A koja je vaša omiljena Džejeva balada? Recite nam u našoj anketi kako bismo na ovaj način odali Džeju počast, jer njegove pesme će živeti zauvek i nikad neće biti zaboravljen.

Autor: N.V.

#Džej Ramadanovski