AKTUELNO

Ne propustite autorsku emisiju Ognjena Amidžića.

Nova epizoda najgledanije lejt najt emisije “Amidži šou” je na programu TV Pink i ovog utorka uživo od 22 časa. Ognjen Amidžić će u drugom delu emisije ugostiti glumačku ekipu serije „Zlatni dani“ – Tamaru Krcunović, Andriju Kuzmanovića, Marka Živića i Aleksandra Radojičića, dok će prvi deo emisije biti posvećen pevaču Džeju Ramadanovskom, koji je iznenada preminuo u nedelju. 

Estradu, ali i čitavu Srbiju i region duboko je potresla tužna vest da je Džej Ramadanovski preminuo. Baš poput njegove čuvene pesme „Nedelja“, ovaj veliki umetnik, boem i dorćolski mangup napustio nas je u nedelju, kada mu je srce stalo. Džej je za sobom ostavio dve ćerke Mariju i Anu, bivšu suprugu Nadu i dugogodišnju partnerku, prijatelje, ali i bogatu karijeru, neizbrisiv trag na muzičkoj sceni i najlepše balade, poput već pomenute „Nedelje“, zatim „Sunce ljubavi“, „Upalite za mnom sveće“, „Iznajmiću sobu s pogledom na te“, „Od ljubavi do mržnje“ i mnoge druge. Kroz prvi deo emisije „Amidži šou“, moći ćete da se podsetite svih Džejevih gostovanja u ovoj emisiji, brojnih anegdota, čuvenih pesama i njegove karijere, i života koji od detinjstva nije bio nimalo lak i kome je Džej uvek prkosio. 

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

U nastavku emisije „Amidži šou“ će se Ognjenu u studiju pridružiti ekipa serije „Zlatni dani“, čije je premijerno emitovanje zakazano za 14. decembar u 20 časova na TV Pink i koja će se emitovati od ponedeljka do četvrtka.

Serija „Zlatni dani“, rađena po tekstu jednog od najznačajnijih srpskih dramskih pisaca Gordana Mihića, a u režiji Marka Sopića, donosi duh prošlih vremena i na televiziju vraća seriju koja podseća na najbolja humoristička ostvarenja. Radnja serije “Zlatni dani” smeštena je u Beograd i prati mladi par, Laleta i Macu, koji posle neuspelih brakova i samo 48 sati poznanstva, odlučuju da započnu zajednički život. Taman kada sve deluje idilično, u njihove živote ulaze porodica, prijatelji i komšije, koji unose dinamiku i pokazuju da život uvek ima i duhovitu stranu. 

Sa širokim spektrom neverovatnih likova koje je Mihić kao veliki poznavalac ljudskih karaktera oslikao i sjajnom glumačkom podelom, autorski i rediteljski tim dobio je priliku da se igra unutar romantične komedije kao žanra i naprave jednu lepu televizijsku seriju koja će okupiti čitavu porodicu ispred malih ekrana, kao u neka stara vremena.

O ovom projektu, koji se u moru krimi i triler serija, izdvaja i koji će sasvim sigurno postati porodični rutal u domovima širom Srbije, govoriće glumci Tamara Krcunović i Andrija Kuzmanović koji tumače par Macu i Laleta, kao i Aleksandar Radojičić i Marko Živić, koga ćete posle duge pauze gledati na malim ekranima.

Foto: PROMO/Miša Obradović

Ne propustite još jedno izdanje emisije “Amidži šou” u utorak 8. decembra uživo od 22 časa na TV Pink!

Autor: M.Đ.

#AMI G SHOW

#Aleksandar Radojičić

#Amidži Šou

#Andrija Kuzmanović

#Džej Ramadanovski

#Marko Živić

#Ognjen Amidžić

#RTV Pink

#Tamara Krcunović

#Televizija Pink

#Zlatni dani