AKTUELNO

Teško mu je pala Džejeva smrt.

Čitav region rastužila je vest o smrti legendarnog pevača narodne muzike Džeja Ramadanovskog, koji je preminuo juče u 56. godini nakon što mu je stalo srce. Otkako su objavljene tužne vesti, njegovi mnogobrojni fanovi opraštaju se od njega putem društvenih mreža. To čine i kolege, čiji je bio miljenik, a emotivnim rečima i iskrenim priznanjem o Džeju pažnju je privukao i Neven Živančević, pevač poznate grupe "In Vivo".

Foto: E-Stock

Neven je izrazio žaljene što, prema njegovom mišljenju, Džej nije bio više cenjen i poštovan za života, što je bez sumnje zaslužio.

- Da, mi smo zaboravili Džeja... Preko milion korisnika je objavilo postove i storije sa crno belom slikom Džeja uz poslednje pozdrave, ali samo 16.000 ljudi ga je podržavalo i pratilo na Instagramu dok je bio živ... Njegova zadnja pesma ima samo 1,3 miliona pregleda za dve godine... Hoćemo li da pričamo malo o tome kako nešto cenimo tek kad izgubimo? Hoćemo i malo o tome da tek kada nemamo, shvatimo šta smo imali? Hoćemo li prestati da slavimo ljude kad već bude prekasno? - započeo je Neven, a potom dodao:

Foto: Instagram.com

Praviće se možda sledeće godine i večeri Džejevih pesama i koncerti u njegovu čast, ali on to neće moći da vidi... Ta živa legenda je trebala da ima nastupe tako što samo sedi na bini i da idu njegove pesme u pozadini dok ga gledamo, ali ne, ta ista legenda je retko imala nastupe, jer j*biga „nije to više to“, „izgubio je glas“, „pijan je non stop“... Da, ta legenda je izgubila zdravlje zbog načina života koji je doneo toliko iskonske emocije tim vanvremenskim pesmama. Mi ćemo nastaviti da uživamo u njima i da delimo tugu sa njegovim glasom, ali nismo mu dovoljno rekli „hvala, legendo“ dok je bio živ... Izvini, Džeki... Voleli smo te više nego što smo toga bili svesni - napisao je Neven.

Foto: Pink.rs

Foto: Instagram.com

Autor: D.T.

#Džej Ramadanovski

#Neven In Vivo