AKTUELNO

Rastužila ga je vest o smrti dugogodišnjeg prijatelja i kolege.

Tihomir Tika Arsić, velikan srpskog glumišta, napustio nas je danas u 64. godini, posle duge i teške borbe s rakom pankreasa. Brojne kolege proslavljenog glumca uveliko se opraštaju od njega putem društvenih mreža, a o njihovim zajedničkim počecima, kao i poslednjem susretu za "Nacionalni dnevnik" TV Pink govorio je njegov kolega Tihomir Stanić.

Foto: Privatna arhiva

- Tikicu sam upoznao pre 40 godina, klinci smo bili kada smo snimali neku televizijsku dramu... I od tad se volimo, od tad smo se trudili baš da ostanemo prijatelji zato što često su nas brkali - često su mene, kad bih nešto radio, pisali da to radi Arsić, njega su isto brkali. Postojali su i ljudi koji su želeli da nas posvađaju zbog raznih stvari. Nekako, nas dvojica smo se prećutno dogovorili da sve što zabrljamo i sve što ne smemo da priznamo da smo uradili - prebacimo na onog drugog - prisetio se Stanić, koji je potom ispričao kako je izgledao njegov poslednji susret sa Arsićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Poslednji put kad sam ga video, njegov izgled je govorio potpuno suprotno od onog kako se on ponašao... On je bio spreman da se bori sa bolešću do poslednjeg trenutka - ispričao je Stanić.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić, Printscreen YouTube/Tanjug News Agency official

Autor: D.T.

#Tihomir Arsić

#Tihomir Stanić