AKTUELNO

Otkrivene sve tajne odnosa o kom svi bruje još od prve "Zadruge"!

Marko Janjušević Janjuš konačno je u četvrtoj sezoni "Zadruge" otvorio dušu i ispričao sve o aferama koje je u prvoj sezoni imao, kao tada oženjeni muškarac. Nakon što je raskrinkao Saru Reljić i njihov odnos, na red je došla i Ana Korać. Iako je godinama ćutao o njihovoj kontroverznoj romansi, ove noći rešio je sve da prizna.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ana Korać kad je ušla, ja sam pao na nju, ali posle određenog vremena sam video da je ona velika flegma. Osetio sam da sam zaljubljen i ona je iskrena bila to ej bilo obostrano. Sa Anom sam se jednom poljubio u garderoberu jednom u toaletu, a ona me je odala i ja sam priznao sve, ali kad smo izašli ja sam video ko je ona. Na stepeništu nije bilo ništam ja sam rekao da smo bili intimni ali neću da kažem šta se desilo - ispričao je Janjuš Milanu Miloševiću u emsiji "Pretres nedelje".

Foto: Pink.rs

Mi smo kontaktirali Anu, koja je u svom stilu odgovorila:

Stvarno me ta tema ne interesuje, ne živim u prošlosti - bilo je sve što nam je rekla Ana, koja je definitivno potvrdila da su ona i Janjuš imali zajedničku prošlost, kakvu-takvu.

Foto: Red TV Printscreen

Pažnju ipak nije želela da posvećuje detaljima kada su Janjuševi navodi u pitanju, a da li će u javnost uskoro isplivati novi detalji, kao i priznanja, ostaje da saznamo.

Autor: D.T.

#Ana Korać

#Marko Janjuševič Janjuš

#Zadruga