AKTUELNO

Smrt pevača, koji je iznenada preminuo u 56. godini, veoma ga je pogodila.

Aleksandar Radulović Futa, naš proslavljeni kompozitor, sredinom osamdesetih prvi je uočio talenat Džeja Ramadanovskog. Zajedno sa svojom suprugom Marinom Tucaković pružio je priliku tada anonimnom dečku, koji je povremeno pevao u jednoj kafani, da snimi prvu ploču,a ostalo je istorija. Od te 1987. pa sve do početka dvehiljaditih njih troje su napravili nesvakidašnje, nezaboravne hitove, a osim što su bili saradnici, Futa i Džej bili su i kućni prijatelji više od tri decenije, te ne treba da čudi što ga je pevačeva iznenadna smrt tako pogodila.

Foto: E-Stock

- Dođe i ta crna nedelja, kao u pesmi. Kao da smo je prizvali. Ode i moj CRNI BRAT! Nažalost, ali tako je. Mene je to posebno pogodilo, s obzirom na to da se pre nekoliko dana navršilo 12 godina od smrti našeg starijeg sina, koga je Džej mnogo voleo, sad se i ovo s njim nadovezalo. Ne mogu da se saberem, iskreno - kaže Radulović i nastavlja:

Vreme smrti je pravi termin za sve ovo što nam se dešava, a traje i dalje i trajaće. Kao feljton bez kraja. Džej je bio i ostao na vrhu piramide, jedinstven, originalan, nezamenljiv, jedan jedini - večan! Ponosan sam na sve ovo što smo zajedno uradili za ovih proteklih 30 i kusur godina. Vredelo je družiti se, raditi i biti iskren prijatelj s njim, da ne naglašavam da mi je bila neizmerna čast samo to što sam ga poznavao. Nek živi muzika! Voli te tvoj brat!

Foto: Pink.rs

Autor: D.T.

#Aleksandar Radulović Futa

#Džej Ramadanovski