AKTUELNO

Otvoreno o svemu!

Soraja Vučelić dugo nije bila pristuna u javnosti, a svoj prvi ekskluzivni intervju nakon medijske pauze dala je upravo za TV Pink. Soraja je u emisiji "Ekskluzivno" rekla da oko dve godine nije bila na sceni, kao i da smatra da se nije pojavila nijedna devojka koja joj je preuzela "tron".

Foto: TV Pink Printscreen

Htela sam više za sebe da zadržim stvari i već neke dve godine nisam na šoubiz sceni. Ne bih rekla da se pojavila neka koja mi je uzela titulu - rekla je Soraja.

Proteklih meseci pisalo se i da je Soraja smanjila grudi, a ona je za emisiju "Ekskluzivno" otkrila da li je to stvarno učinila, kao i da li je menjala neke stvari na sebi.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam videla da li se to pisalo, ali ništa nisam menjala apsolutno na sebi. Sve je onako kako je bilo - istakla je Soraja.

Soraja trenutno boravi u Crnoj Gori, ulazak u Srbiju još uvek joj je zabranjen, a za TV Pink kaže da joj se život u velikoj meri promenio. Govorila je i o svom suprugu, pa otkrila da je on jako ljubomoran, kao i da bi voleo da se preseli kod njega kako bi započeli zajednički život.

Foto: TV Pink Printscreen

Sad sam trenutno u Crnoj Gori. Takva je situacija u celom svetu. Sad gori neki plamen ljubomore između mog partnera i mene, s njegove strane. On živi u Moskvi i on bi hteo da se preselim tamo, ali ja nisam spremna za to još uvek. Trebalo bi da se odreknem mnogo stvari i da živim njegov život. Još uvek nisam spremna. On izgleda fantastično i više nego što sam ja zamišljala, imućan je i to je za muškarce jako bitno - priznaje Soraja.

Foto: Pink.rs

Za emisiju "Ekskluzivno" Soraja je progovorila i o deci. Kaže da obožava mališane, ali i otkriva da li je spremna da postane mama. Soraja je otkrila i na kojoj relaciji se odvija njen život, kao i da li je promenila prezime.

Ja volim decu, naravno, ali nisam previše opterećena tim stvarima. Jeste da me on forsira sad s tim stvarima, da je već vreme i da bi trebalo. Problem je u meni što sam ja još uvek u glavi detinjsta. Živim na relaciji Moskva - Holandija. Moj život se dosta razlikuje, nego na život kakav je bio u Beogradu. Dosta je ozbiljniji i mogu da kažem da sam zavolela čak Moskvu, iako je nisam volela ranije. Sad mi je jako sviđa i ima dosta sličnosti s Beogradom. Nećemo o prezimenu... Tako je, kako je... - kaže Soraja.

Autor: S. K.

#Soraja Vučelić