AKTUELNO

Vaša omiljena rubrika je i ovog petka tu!

Kao što je već poznato, svaki petak rezevrvisan je za omiljenu rubriku mnogih, a to je "Zadrugarski vremeplov". Naime, u ovoj rubrici, imate prilike da vidite zadrugare u izdanjima na koja niste navikli, a često se može desiti da ih ne možete lako prepoznati.

Fotografija, koja je u poslednje vreme postala viralna , jeste fotografija Paule Hublin na kojoj ima svega tri ili četiri godine. Naime, kose oči i bujna kosa koji sada krase zanosno lice zadrugarke, nisu bili vidljivi kada je bila dete. Njenu pojavu, krasile su krupne oči i ravna kosa, ali to ne umanjuje činjenicu da je sa svega nekoliko godina života bila lepotica.

Foto: Privatna arhiva

Važi za jednu od najlepših u kući.

Paula je od samog ulaska u Zadrugu 4 izazvala lavinu komentara svojim atraktivnim izgledom, ali i stilom oblačenja, po kom se razlikuje od ostalih zadrugarki. Kao što je već napomenuto ona svojim izgledom podseća na "Amazonku" a tako su je mnogi zadrugari i nazvali. Hublinova je često meta mnogih, obzirom na sve ljubavne afere koje je imala od početka rijalitija, a najupečatljivija je ona sa Franom Pujasem sa kojim je čak nekoliko puta tokom rijalitija ulazila u vezu. Podsećamo, oni su zajedno ušli na velelepno imanje, međutim, sve što se kasnije desilo ostaje istorija. Naime, nakon afere sa Anđelom Rankovićem koja ipak nije završila vezom, ona se prepustila odnosu sa Tomom Panićem, međutim, sve se to brzo završilo njenom ponovnom vraćanju svojoj najvećoj ljubavi kako je atraktivna zadrugarka istakla.

Foto: Pink.rs/M. Ivanović

Još jedna zadrugarka u kući važi za lepoticu, koja se po mnogima još uvek nije pokazala u punom sjaju. Naime, Jovana Matijević, koja se javnosti predstavila kao pevačica, ali i velika pričalica koja još uvek nije pronašla svoju srodnu dušu u rijalitiju. Istakla se po neverovatno mirnom temperamentu, ali i higijeni, zbog čega je mnogi u Zadruzi hvale. Sebe je najavila kao "oluju" a da li će se u nastavku išta promeniti i probuditi kod nje, ostaje da saznamo.

Foto: TV Pink Printscreen

Kao dete bila je pravi zvrk.

U nastavku donosimo fotografije koje nisu poznate javnosti. Kao dete bila je temperamentna i živahna kako je i sama u nekoliko navrata istakla, a da li zadrugarka podseća na sebe kakvu je znate danas, možete i sami proceniti u nastavku teksta.

Foto: Privatna arhiva

Jovan Cvijetić Cvele je učesnik Zadruge 4, a na velelepno imanje u Šimanovcima uselio se zajedno sa svojom devojkom Anjom Todorović sa kojom je do sada imao nekoliko sukoba, a stvari koje su se dešavale u prošlosti, postala su goruća tema u Beloj kući. Kada govorimo o ovom atraktivnom zadrugaru, on se svojim izgledom, ali i šarmom dopao mnogima, a da li biste ga prepoznali kada biste videli njegove slike iz detinjstva, ostaje da sami prosudite.

Foto: TV Pink Printscreen

U nastavku možete pogledati Cveleta u nešto drugačijim izdanjima, kada je bio dete, ali i tinejdžer. Njegova podrška nam je dostavila fotografije koje je Cvele krio od javnosti.

Foto: Privatna arhiva

Ovako je atraktivni klaber izgledao sa svega osamnaest godina. A priložena fotografija nastala je na jednom slavlju.

Evo kako je izgledao kao dečak.

U nastavku teksta, možete pogledati i jednu od fotografija kada je Cvele bio dečak. U pitanju je novogodišnja fotografija koja je nastala tokom praznika koje je Cvijetić slavio sa svojom porodicom u prodičnom domu.

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Pratite i dalje zanimljiva dešavanje iz Bele kuće uživo u uključenjima na televiziji Pink, na KlikTV-u, a sve što ste propustili možete pronaći na portralu Pink.rs, kao i na zvaničnom Jutjub kanalu "Zadruge".

Autor: D.Bošković

#Zadruga