AKTUELNO

Zauvek će ostati upamćen.

Legenda domaće muzičke scene, koju su svi obožavali, Džej Ramadanovski danas je ispraćen na večni počinak, a ogroman broj njegovih prijatelja, kolega i poštovaoca njegovog lika i dela okupio se na Novom groblju da uputi poslednji pozdrav pevaču.

Foto: E-Stock, Pink.rs

I ove večeri, Džejevi prijatelji i komšije sa Dorćola na spektakularan način odali su mu počast. Naime, na ulicama Dorćola ore se najveći hitovi pokojnog pevača, dok se putem projektora na zidu zgrade prikazuju fotografije iz njegovog života.

I ove večeri na Dorćolu gore baklje i zveče aplauzi u čast velikog Džeja Ramadanovskog, a kako sve to izgleda pogledajte u nastavku:

Podsetimo, Džej se pred smrt porodici i prijateljima poverio da želi da bude sahranjen upravo uz zvuke 50 violina i pesmu "Nedelja", što je nakon njegove smrti ispričao njegov kum Zoran Jagodić Rule, koji je zajedno sa porodicom organizovao Džejevu sahranu.Na sahrani su se prvi pojavili članovi porodice - Džejeve ćerke Ana i Marija, bivša supruga Nada, Andrijana, žena sa kojom je živeo do smrti, kao i zet Adil Maksutović. Brojne kolege došle su da isprate Džeja na večni počinak, a među njima su Svetlana Ceca Ražnatović, Zlata Petrović, Marija Šerifović, Keba, Đani, Aleksandra Prijović i mnogi drugi. Džej počiva u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju.

Autor: M.K.

#Džej Ramadanovski