AKTUELNO

Skandal!

U toku je igra istine, a naredno pitanje pitanje postavila je Nataša Radan i uputila ga je Marku Janjuševiću Janjušu da prokomentariše odnos Maje Marinković, Jovane Ljubisavljević i Vladimira Tomović, o čemu se trenutno polemisalo za crnim stolom.

Foto: TV Pink Printscreen

Krenuću od Tomovića, on je radio u zadruzi jedan, ja da kažem, isto bih radio to, jer su prilično priglupe devojke koje ulaze ovde, ne kapiraju ko šta hoće i neće. Situacija kada je Maja bila u pitanju, svi su govorili da je to pravljenje nekog inata, ja i dalje stojim iza toga i neću prihvatiti ko god kaže da je inat, ja znam Majina osećanja prema Tomoviću, da je on pozvao kao omiljenu, ja znam šta bi bilo i kako bi se završilo - počeo je Janjuš.
Ja mogu za dva ipo minut ada napravim haos, je l' treba ja da komentarišem ovde tvoje poteze sa promiskuitetnim osobama ovde? Neka kaže Vladimir da li sam pre neki dan pričala o emocijama prema njemu? - upitala je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne radi se o emocijama, nego ličnosti kako ti funkcionišeš! Tako da ja tebe mogu i da brćakm po nosu i ljubakam po obrazu, ali sve će jednog dana doći na svoje. Kada je Maja imala odnos sa Tomovićem, Jovana je u tom trenutku krenula sa Majom da se druži, ti si odmah bila sa njom dobra - uzvratio je Janjuš.
Ja sam iz drugih razloga, zna Maja - ubacila se Jovana.
Ja to ne krijem, ja sve vidim, meni si ti jasna, ja sam sa tobom proveo vreme, sve se to vidi i radi, i nemojte da se neko zapita zašto sam ja nekad bezobrazan - rekao je Marko.
Do mene je došla informacija da se vaša igračka zove Vladimir, ja sam rekao da sa zadovoljstvom prihvatam igru - ubacio se Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Vlada, Vlada - dobacivala je Nataša.
Ona to kaže namerno, da bi čuo ti, nema to veze - pravdala se Maja.
Ja ću se ovako ponašati do kraja rijalitija, mene to ne zanima više. Nemoj da se čudiš kako ću se ponašati tokom rijalitija - poručio je Janjušević, te je opet počeo da se štipa pa Majom i da joj uvrće ruku.
Ti se ponašaš kao kreten, da bi dobili pice - poručio je Janjuš.

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga