AKTUELNO

Ovome se nisu nadali!

Prethodna noć u "Zadruzi 4" poremetila je mnoge odnose u kući, ali i ostavila u šoku gotovo sve.

Najpre su zadrugari imali težak zadatak, da nomunuju jednog od ovonedeljnih potrčaka, a sada su na suprotnim stranama bili Sanja Stanković i Filip Car. Bilo je neizvezno do samog kraja, a onda je vođa, Kristijan Golubović, dao završnu reč i poslao Sanju u izolaciju.

Međutim, tu nije kraj iznenađenjima. Publika je svojim glasovima odlučila ko u nedelju ide Sanji na crtu i ko dobija šansu da zauvek napusti trku za pobedu u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima. Učesnici su ostali u šoku kada je Darko Tanasijević izrekao ime Ljiljana Stevanović Lili.

Odmah potpom započela je čuvena Igra istine, a međusobno rešetanje zadrugara odmah je počelo. Nizale su se različite teme, a među prvima bila je borba devojaka za Vladimira Tomovića. Naime, Maja Marinković je komentarisala Jovanu Ljubisavljević, a onda je sve otišlo i korak dalje:

Ja se svađam samo direktno, nema iza leđa i zato sam ušla u pab, a Sandra mi kaže da su me svi napljuvali. Mislila sam i sada mislim da si to radila zbog Vladimira i vašeg bliskog odnosa - rekla je Maja.

Ta tema pokrenula je lavinu komentara, pa se odmah umešao Marko Janjušević Janjuš, a ubrzo je nastao opšti haos.

Krenuću od Tomovića, on je radio u Zadruzi 1, ja da kažem, isto bih radio to, jer su prilično priglupe devojke koje ulaze ovde, ne kapiraju ko šta hoće i neće. Situacija kada je Maja bila u pitanju, svi su govorili da je to pravljenje nekog inata, ja i dalje stojim iza toga i neću prihvatiti ko god kaže da je inat, ja znam Majina osećanja prema Tomoviću, da je on pozvao kao omiljenu, ja znam šta bi bilo i kako bi se završilo - počeo je Janjuš.
Ja mogu za dva i po minut da napravim haos, je l' treba ja da komentarišem ovde tvoje poteze sa promiskuitetnim osobama ovde? Neka kaže Vladimir da li sam pre neki dan pričala o emocijama prema njemu? - upitala je Maja.

Usledilo je standarno guranje i štipanje među bivšim ljubavnicima, koje se nastavilo i kasnije tokom igre.

Filip Car odlučio je da bude potpuno iskren, pa je razvezao jezik i priznao sve što zna, a prva na redu da "popije" tu dozu istine bila je njegova bivša devojka, Aleksandra Nikolić. Car je otkrio sve što zna o njoj i odao još jednu u nizu njenih afera:

To se potezalo na početku Zadruge, kada sam rekao da mi se javila pre ulaska, kada je pričala da sam homoseksualac. Poslala mi je poruku da li ulazim, odgovorio sam da znam, ona je rekla da zna osobu iz Zadruge 3, koja je provela tri nedelje sa mnom u Splitu i Zagrebu. Nikada neću reći koja je to devojka. Pitala me je to i onda je počela neke teme druge, kroz te poruke, ona je to demantovala, da ne zna ko je pisao. Raspitivali si se o meni i Moniki, to si pokazala i pre ulaska u studio, kada smo došli ovde, nismo imali komunikaciju. Voleo bih te pitati da li si bila u Dubrovniku na rođendanu sa prijateljicama ili si po našem poznato nama čoveku išla na jahtu na kojoj sam ja bio dva dana ranije, za 7000 evra za šest dana na toj jahti, sa dve prijateljice. Plaćen je put u jednom i drugom smeru, to ste dobile i za troškove? - upitao je Car.
Meni je smešno što on sada izmišlja i pravi priče, ne razumem zašto, šta postiže time? Ja sam išla tri dana u Dubrovnik, moja drugarica je slavila rođendan i to je to. Iznajmila je tu vilu. Otišle smo kombijem, ja sam njemu pričala da sam ja bila u Dubrovniku, da sam išla tamo, još na početku da sam proslavila rođendan sa svojom drugaricom - tvrdila je Nikolićeva.

Još jedan od odnosa koji trese "Zadrugu 4" jeste turbulentna veza Mine Vrbaški i Filipa Cara, u koju je svoje prste umešao i Vladimir Tomović.

Svi polemišu o njenim emocijama, a sada je bila prilika da zadrugari dobiju odgovor od nje, pa su je stavili na test, a Vrbaški je sve priznala i odlučila se za jednog od njih dvojice:

Ljudi imaju pravo da komentarišu to, kao i prošle godine, iako se ja ne slažem. Nije mi cilj da se svađaju. Ja nemam emocije prema Tomoviću u ljubavnom smislu, on mene ne bi mogao da vrati nikada, do kraja rijalitija sigurno. Ne zanimaju me igrice, i to je to. Car i ja smo dali šansu jedno drugom, svhatili smo šta nam smeta. Ja sam poklekla što se tiče Filipa. Verujem da će naš onos biti bolji posle svega. Moje emocije postoje samo prema Filipu - objasnila je Mina.

U video - prilozima pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga