AKTUELNO

Ne propustite još jedno uzbudljivo izdanje autorske emisije Ognjena Amidžića.

Nova epizoda najgledanije late night emisije „Amidži šou“ je na programu i ovog utorka uživo od 20 časova na TV Pink. Ognjen je i u ovoj nedelji okupio zanimljivu i aktuelnu ekipu – u prvom delu emisiju ugostiće ministarku energetike, razvoja i zaštite životne sredine Zoranu Mihajlović i modnog kreatora Igora Todorovića, dok u drugi deo emisije stižu pevači Goga Sekulić, Nadežda Biljić i Sloba Radanović.

Posle više od tri godine, Ognjen će ugostiti u svom studiju Zoranu Mihajlović, koja je pored funkcije ministarke, još i potpredsednica Vlade Srbije i potpredsednica Sprske napredne stranke. O poziciji žena u politici, sa kakvim izazovima se svakodnevno susreće, šta planira u ovom mandatu – ovo su samo neka od pitanja na koja će Zorana Mihajlović dati odgovor ovog utorka u emisiji „Amidži šou“.

Foto: Tanjug

Pored Zorane, u studiju će biti i poznati modni kreator Igor Todorović kog je publika zavolela dok je bio žiri u emisiji „Šopingholičarke“. Igor će u emisiji „Amidži šou“ govoriti o trenutnoj situaciji u modnom svetu tokom pandemije koronavirusa, da li su domaći kreatori dovoljno cenjeni u Srbiji, ali i svojim planovima u narednom periodu.

U drugom delu emisije, sa Ognjenom će razgovarati Sloba Radanović. Zbog trenutnih epidemioloških mera, sve je izvesnije da proslave 2021. godine neće ni biti, barem ne kada je o klubovima, restoranima i kafanama reč. Sloba je među onim pevačima koji su već dogovorili nastupe za Novu godinu, a da li će se to zaista i ostvariti, kakvi su njegovi planovi u karijeri, da li planira neku novu pesmu i kada će se venčati sa verenicom Jelenom Đuričanin, popularni pevač otkriva u emisiji „Amidži šou“.

Foto: TV Pink Printscreen

Posle duže pauze, u studio emisije „Amidži šou“ dolazi i Goga Sekulić. U proteklom periodu uglavnom se pisalo o njenom privatnom životu, tačnije o tome da li je u njenom braku sa Urošem Domanovićem sve u redu. Ovog utorka, Goga Sekulić odgovara ne se ono što se u medijima pisalo – na pitanja o braku, drugom detetu, karijeri i planovima za budućnosti.

Foto: Instagram.com/sekulicgoga

Nakon javne Tomine prevare, ali i sukoba sa njegovom porodicom, Nadežda Biljić dolazi u „Amidži šou“ da stavi tačku na sve spekulacije. O tome kakav je zapravo bio njen odnos sa Tomom i njegovom porodicom, kroz šta je sve prošla njena porodica i ona otkako ju je Panić javno prevario, kako je njen sin Longo i šta planira dalje, Nadežda otkriva u emisiji „Amidži šou“.

Foto: TV Pink Printscreen

Očekuju vas i ljudi izazovi i igrice, zato ne propustite novo izdanje emisije „Amidži šou“ u utorak 15. decembra uživo od 22 časa na TV Pink!

Autor: M.Đ.

#AMI G SHOW

#Amidži Šou

#Goga Sekulić

#Igor Todorović

#Nadežda Biljić

#Ognjen Amidžić

#RTV Pink

#Sloba Radanović

#Televizija Pink

#Zorana Mihajlović

#emisija

#voditelj