AKTUELNO

Portesla ju je vest o smrti bivšeg svekra?

Kako domaći mediji pišu bivši supružnici Ana Sević i Darko Lazić rešili su da spuste loptu i upute jedno drugom ruku pomirenja, nakon što se pevaču desila tragedija.

Naime, Darku je u nedelju preminuo otac Milan Lazić usled komplikacija uzrokovanih operacijom smanjenja želuca. Anu je ova vest zatekla u porodilištu, što ju je veoma potreslo, pa je odlučila da pozove bivšeg muža, pušu domaći mediji.

Foto: Pink.rs, Privatna arhiva

Ana se mnogo potresla kada je u nedelju saznala da je Darku umro otac, Do poslednjeg dana se nadala da će Milan da se probudi iz kome, tako da ju je ova vest šokirala. Zatekla ju je u porodilištu, a zbog uzburkanih hormona joj je sve još teže palo. Ana je pozvala Darka i izrazila mu saučešće. Mesecima su bili u žestokoj svađi, ali su ipak, u ovoj tragediji, oboje spustili loptu. Ana mu je rekla da joj je mnogo žao zbog Milana. Zatim su razgovarali i o tome kad i kako da kažu njihovoj ćerki da joj je deda umro. Darko joj se zahvalio i pomenuo da mu je drago što je Lorena dobila sestru - otkrio je izvor blizak bivšem bračnom paru.

Foto: Kobra

Autor: R.L.

#Ana Sević

#Darko Lazić