AKTUELNO

Ovo su svi čekali da čuju!

Pinkova zvezda, pevač Sloba Radanović večeras je obradovao svoju mnogobrojnu publiku novom pesmom "Stari", za koju je snimio i spot, a koja za njega ima i više nego emotivno značenje.

Foto: Printscreen YouTube/Sloba Radanovic

Naime, pesmu "Stari" Sloba je posvetio svom pokojnom ocu Dušanu, koji je preminuo 31. decembra prošle godine. Kako je Sloba nedavno ispričao, gostujući u emisiji "Premijera - Vikend specijal", on je ovu pesmu napisao u jednom dahu.

Foto: Instagram.com/slobaradanovic

- To se jednostavno desi, ja sam napisao tekst, pesma je posvećena mom pokojnom ocu. Samo mi je sevnuo jedan stih u glavi, ja sam se digao iz kreveta, napisao pesmu u jednom dahu. Poslao odmah svom saradniku za muziku, snimili smo već sutradan. Najlepše pesme tako nastaju. Dve nedelje pred godišnjicu ću objaviti pesmu. Veliko je uzbuđenje, pesma je mnogo kvalitetna, mislim da će ta pesma da opstane. Pustio sam nekim ljudima, nema ko nije zaplakao. Pustio sam mami, plašio sam se da joj pustim, ona se isplakala. Ali sad ja razmišljam da li ću ja tu pesmu moći da otpevam na nastupu. Tek sad kad vidim povezano sa spotom, nije lako. Uporedo će ići moji plejbekovi i neki igrani filmski deo, gde se pokazuju neki autentnični snimci sa mojim ocem. Nisam radio ovu pesmu ni da prođe, ni da zaradim, već za svoju dušu - rekao je Sloba, gostujući u emisiji Premijera - Vikend specijal.

Foto: Printscreen YouTube/Sloba Radanovic

Slobinu novu pesmu možete poslušati i pogledati spot u nastavku.

Autor: N.V.

#Sloba Radanović