AKTUELNO

Haos napravila!

Ove večeri u emisiji "Amidži šou" između ostalih gostovala je Nadežda Biljić, koja je pred televizijskim kamerama pričala sve o sukobu sa Jasminom, njenom, kako kaže, bivšom svekrvom i majkom Tome Panića.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ja sam htela da se sve reši u krugu porodice. Meni je nepojmljivo da dva brata ne razgovaraju. Ali nisu sve porodice iste. Ja sam živac, ja ne mogu da ćutim. Toma je propali maneken, a sad je Don Korleone u pokušaju. Da ti kažem nešto, za goru onu stvar nisam mogla da se uhvatim u životu - rekla je Nadežda, a kada joj je Ognjen rekao da bi mogao da uključi Tominu majku u program telefonskim putem, ona je rekla da bi odmah napustila studio:

Foto: Pink.rs

- On je imao zabranu ulaska u Svilajnac, jer je imao kazne. Njegova majka je zvala da drami kad je bio karantin, a dete mi je bilo u Tiršovoj, jer joj sin nedostaje i on se napije i meni pravi problem. Ne bih ja razdvojila njih, ali da on meni kaže da mu je majka preča od žene i deteta, valjda je majka jedno, a žena i dete nešto drugo. Ona se dopisuje sa jednim "Tomin fan", to je neki lažni profil koji mene proganja otkako sam sa Tomom, koji mene strašno kleveta. Ja sam ga sada prijavila, a sve što imam da kažem jeste da će sve biti na sudu, ja se neću čuti ni sa kim. Ona je rekla da ja njoj želim smrt, a ja sam samo rekla Tomi da dok ga majka manipuliše, tu neće biti ništa.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: N.V.

#Nadežda Biljić