AKTUELNO

Pevačica se danas oglasila snažnom porukom.

Ovog popodneva pevačica Tijana Milentijević skupila je snagu da se oglasi nakon što se juče pojavila vest da je navodno prijavila dečka policiji. U svom izlaganju pevačica hita "Žena od sultana" potvrdila je da je doživela fizičko i psihičko nasilje, ali i poručila ženama da to ne trpe.

Foto: Instagram.com/Pink.rs

Tačno je da sam doživela psihičko i fizičko nasilje. Uradila sam ono što sam smatrala da je najbolje za mene. Hvala vam svima na razumevanju, i na podršci. Nadam se da me razumete u kakvom se stanju nalazim i da se više neću oglašavati na ovu temu. I ovoga puta javno apelujem na sve devojke da ne trpe nikakvo nasilje - stoji u saopštenju Tijanine producentske kuće.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Samo nekoliko dana pre ovog nemilog događaja njih je zajedno zabeležila ekipa emisije "Paparaco lov". Tom prilikom zabeležana je i zgrada u kojoj se dogodio ovaj incident. Komšije kažu da su veoma iznenađene zbog svega, kao i da su se Tijana i njen dečko slagali.

Foto: TV Pink Printscreen

Za Kurir su u obližnjoj prodavnici rekli i kako su njih dvoje delovali zako zaljubljeni par, zbog čega su šokirani šta se desilo u zgradi na samo nekoliko metara od radnje u kojoj su redovno kupovali namirnice.

Autor: S. K.