AKTUELNO

Haos!

Veliki šef odlučio je da večeras napravi posebno veče na velelepnom imanju, te će se u Belu kuću useliti dva nova zadrugara. Voditeljka Dušica Jakovljević najavila je da će od večeras Nadežda Biljić, koja je odlučila da se suoči sa Tomom Panićem, nakon što joj je priredio pakao.

Foto: TV Pink Printscreen

Nadežda ulazi kao specijalni gost na sedam dana - rekla je Dušica.
Hvata me frka, imam veliku odgovornost da sperem ljagu sa sebe i svoje porodice, malo mi je i frka da se vidim da sa njim, jer se nismo rastali na ovakav način! Ja se generalno njega bojim u životu, plašim se da će doći do fizičkog kontakta, do kog ne bi trebalo da dođe. Ja idem da se moje dete ne bi crevenilo i da vidim da li postoji mogućnost da nas dvoje pričamo kao normalne osobe! Ne mogu da dočekam da konačno kažem istinu kakva jeste i da stavim tačku na gnusne rečenice koje su rečene o meni. Verovatno mi je pao šećer, pa mi je zato ovako- rekla je Nadežda.
Da li si se spremila za susret? - upitala je Dušica.
Mi smo tih scena imali mnogo, mnogo puta sam poklekla, ja sam pripremljena na najgore! Potrudiću se da mu ne pružim ruku! Zatrovan od informacija od njegove majke, ne znam odakle joj pravo da se meša na takav način! Nije nam ona držala sveću dok smo pravili dete. Verovatno mi je poturila nekog da mi piše kojekakve poruke, ja se ni sa kim ne dopisujem, a kamoli da pomislim na nekog muškarca pored mog deteta. Ja sam majka, to je moja uloga na ovom svetu. Ja nisam rekla da je zaljubljena u svog sina, mislim da ste svi zaboravili činjenicu da je moj otac primio čoveka u kuću ko je njegovu ćerku udario dvaputa. Ja sam ga molila da ga pusti u našu kuću kako bi mu pokazala kako izgleda normalna porodica. Ja sam kriva što se nisam postavila tako da on ima poštovanje prema meni - prokomentarisala je Biljićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Je l' misliš da ćeš za sedam dana uspeti da rešiš sve? - upitao je urednik zabave portala Pink.rs Nemanja Vujčić.
Hoću da čuje da se slagan, videće po mojoj mimici lica da ništa ne lažem! Ja sam lično okrenula novinara i dala prepiske, neću više ćutati na nepoštovanje, neću više ćutati na to da je neko pravi budalom! Ona je nepismena žena, koja je rešena da dožake svima da je opasna riba koja je rodila manekena. Ja se nikada ne bih oglasila u životu, da se ona nije oglasila. Znam pouzdano iz nekog izvora, rečeno mi je da su njene izjave ublažene u meni, na osnovu onoga što je ona iznosila o meni. Ja sam nju zaista volela kao svoju majku, žena ženu oseti - rekla je pevačica.

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga