AKTUELNO

Haos!

I ova subota rezervisana je za "Pitanja novinara". Urednik zabave portala Pink.rs Nemanja Vujčič pitao je Nadeždu Biljić kako se osetila kad je videla Tomu prvi put posle svega.

I tužno, srećno, besno, uzbuđeno, ljuto. Nas dvoje ne možemo ovde da funkcionišemo, došla sam da sperem ljagu sa svog imena i imena svoje porodice. On je neke stvari razjasnio, samo da ja još razjasnim stvari u svojoj glavi, da ne treba da mi bude emotivni partner, da sa njim nađem zajednički jezik, ali to je nemoguće zbog njegove majke i brata. Ja neću da baba truje moje dete protiv mene. Koliko god da ga volim, možda ga nikad neću preboleti, ja ga volim, njemu sam rodila dete, sve majke znaju da kad nekome rodiš dete, to je velika ljubav - rekla je Nadežda.

Foto: TV Pink Printscreen

Zašto bi moje dete moralo da raste bez oca, ako ga otac voli? On će moći da vidi svoje dete. Ne bih volela da se seljakamo po sudovima. Mene ne boli šta je rečeno, nego ko je rekao. Ako nas dvoje imamo problem, onda nas dvoje imamo problem. Opet me je pitao zašto sam se šišala. Prema meni ima stav kao da ja treba da slušam njegove instrukcije, meni život treba da izgleda šporet, dete, tezga, pa on da ide sa mnom na tezge i pravi scene - nastavljala je dete.
On je meni pravio dete svesno, oni su slavili. Ja sam ušla da pokažem da laže kao pas. Jesmo ga pravili u Svilajncu, jesi hteo sina? On od mene pokušava da napravi lažovom, da bi prikrio svoja s*anja. Tomislave, kad si došao prvi dan, rekao si da si mi namenski napravio dete - rekla je Nadežda.
U Svilajncu ga nismo pravili - dodao je Toma.
Kad sam rekla da mi kasni slavili ste dva dana. Ja kažem da smo mi u dogovoru pravili dete - rekla je Nadežda.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi smo dete pravili u Beogradu, kad smo se posvađali - rekao je Toma.
Ti si se nadao da mi nećeš napraviti dete? Onda ti je mama rekla da treba da budeš sa ženom. Ne bi se ni videli da ti nije mama rekla da se vidiš sa ženom - rekla je Nadežda.
Moja majka je uvek bila na tvojoj strani - rekao je Toma.
Tvoja majka opravdava tvoje k*rvanje, gostovala je u "Premijeri" i podržavala tebe i Paulu, a za snajku želela Anakondu - rekla je Nadežda.
Ja tvojoj majci ne bih uzvratio ni reč, ja nju i volim - rekao je Toma.
Zato što je ona realna žena, a tvoja majka nije. Ti si pričao Pauli sve i svašta, dao si joj legitimitet da ona kaže za mene da je k*rva - rekla je Nadežda.

Kako je izgledalo pogledajte u nastavku.

Autor: S.M.

#Zadruga