AKTUELNO

Ne propustite novu epizodu autorske emisije Ognjena Amidžića.

Nova epizoda najgledanije late night emisije 'Amidži šou' je na programu TV Pink i ovog utorka u dobro poznatom terminu – uživo od 22 časa! Ognjen Amidžić je i ovog puta okupio aktuelnu ekipu – pevačice Mariju Šerifović, Anu Bekutu, Kaju Ostojić, kao i bivšeg fudbalera Nikolu Lazetića.

Marija Šerifović nedavno je oduševila publiku kada je organizovala onlajn humanitarni koncert za Minju, a ubrzo nakon koncerta prikupljena su sva novčana sredstva. Marija će u emisiji 'Amidži šou' govoriti o utiscima nakon koncerta, da li u planu ima još neku humanitarnu akciju, da li će uskoro obradovati svoju publiku novim pesmama i kako napreduje njena blogerska karijera na Jutjubu. 

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

U studio dolazi i Ana Bekuta, koja se proteklih meseci često oglašavala po pitanju stanja na estradi uzrokovanog koronavirusom. Naime, za razliku od brojnih kolega, Ana ističe kako se nežali na trenutnu situaciju, jer je vesna da postoje ljudi kojima je mnogo teže zbog pandemije koronavirusa. Šta još Ana Bekuta ima da kaže o ovoj temi, o planovima kada je reč o karijeri, ali i kakva je situacija u njenoj vezi sa Milutinom Mrkonjićem, čućete ovog utorka u emisiji 'Amidži šou'.

Foto: E-Stock/Momir Čubrilović

Katarina Kaja Ostojić je ovu 2020. godinu iskoristila da provede što više vremena sa najmilijima. Iako je ostavila iza sebe težak period jer je ćerka Nikolina zbog mononukleoze u bolnici dočekala 18. rođendan, a zbog koronavirusa nema nastupa, Kaja je optimistična i jedva čeka 2021. godinu. O ćerki, karijeri ali i ljubavi sa fudbalerom Mateom Pavlovićem i mogućim planovima za venčanje i prinovu, Kaja će govoriti u emisiji 'Amidži šou'.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonovi

Nikola Lazetić će kao iskusni fudbaler ovog utorka na TV Pink govoriti o trenutnoj situaciji u srpskom fudbalu, ko su najbolji fudbaleri u našoj zemlji ali i svetu, ali i o braku sa Sonjom Lazetić

Foto: Tanjug

Kao i uvek, Ognjen će goste staviti na lude izazove, zato ne propustite još jednu uzbudljivu emisiju 'Amidži šou' u utorak 22. decembra uživo od 22 časa na TV Pink!

Autor: M.Đ.

#AMI G SHOW

#Amidži Šou

#Ana Bekuta

#Kaja Ostojić

#Marija Šerifović

#Nikola Lazetić

#Ognjen Amidžić

#RTV Pink

#Televizija Pink

#emisija