AKTUELNO

Niko ovo nije očekivao!

Prethodno veče na velelelepnom imanju obeležile su osude zadrugara prema novom vođi, Sandri Rešić, koju su sami izabrali, izbor potrčka i omiljene osobe koji je sve iznenadio, ali i odnosi i svađe pojedinih zadrugara.

Foto: TV Pink Printscreen

Naime, voditelj Milan Milošević je ušao u Belu kuću zbog emisija  "Izbor potrčka" i "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem", međutim na samom početku emisije zadrugari su komentarisali raspodelu budžeta ovonedeljnog vođe Sandre Rešić koju su zadruagri sami izabrali, jer u nedelju niko nije ispao iz Zadruge.

Foto: TV Pink Printscreen

Lepi Mića je zamerio zadrugarima što su ogovarali Sandru, a oni su je sami postavili na poziciju vođe. Nizali su se komentari zadrugara koji su vođi zamerili uglavnom to što je dala veliki budžet Pauli Hublin i Kristijanu Goluboviću. Mnogi su očekivali da će Sandra izneti loše komentare za pojedince na podeli budžeta, ali po njihovom mišljenju ona to nije uradila, pa su joj i zamerili što ima svoj "čopor" u kom su Rialda Karahasanović, Nataša Radan, Jovana Tomić Matora i Ermina Pašović. Tokom komentarisanja, Erimna i Rialda su branile svoju drugaricu i više puta se sukobile sa pojedinim zadruagrima.

Foto: TV Pink Printscreen

Usledio je "Izbor potrčka". Sandra je podigla pojedine parove u Beloj kući. Ona je krenula od Tome Panića i Nadežde Biljić, zatim Anđela Rankovića i Sanju Stanković i Boru Santanu i Milicu Kemez. Međutim to je bila samo njena igra, ona je za potrčke izabrala Rialdu Karahasnović i Kenana Tahirovića, ljubavni par koji ima najmanje turbulencija u Zadruzi. Sandra je smatrala da njima treba malo odmora i da budu odvojeni od ljudi i da će uživati u izolaciji. Njih dvoje to nisu osudili, već su shvatili kao zanimljivu igricu, iako lično Kenanu nije bio svejedno.

Foto: TV Pink Printscreen

Usledio je izbor za omiljenu osobu ovenedeljnog vođe. Sandra je izabrala Nenada Aleksića Ša i objasnila da se njih dvoje dugo znaju i da su prijatelji i da njemu treba da se malo odmori i skloni od ljudi. Nakon izbora, nastao je haos za crnim stolom. Jovana Tomić Matora je među prvima zamerila Sandri na izboru portčaka i omiljene osobe, i najavila razgovor sa njom.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Nakon "Izbora potrčka" došlo je vreme i za ne tako dragu emisiju zadrugara. U pitanju je "Pretres nedelje sa Milanom", a voditelj Milan Milošević je imao priliku da sa zadrugarima prokomentariše najaktuenije teme u Zadruzi. Prva tema bila je odnos između Nadežde Biljić i Tome Panića. Mnogi zadrugari su želeli da prkomentarišu ovu temu.

Foto: TV Pink Printscreen

Zadrugari su osudili Tomino ponašanje i zamerili mu što je povredio majku njegovog deteta. Najveći haos je nastao kada je ustala Paula Hublin da kaže sve šta joj je Toma pričao dok su njih dvoje bili u "vezi".

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nikada sa Tomom ne bih ušla u vezu, on je meni rekao da si ti njega javno ostavila! U tome je stvar, on je pričao da je slobodan čovek! Ona je tebe predstavio kao monstruma, ja bih se sada pojela! Mene je sramota! Ja sam to rekla svakoj osobi, meni je žao! Od srca mi je žao! On je tebe predstavio kao najgoru ženu na svetu! Ja znam da sam jednim delom kriva. Rekla sam mu da nikada ne bih živela u njegovom stanju, on je meni rekao da ćemo ići kod njegovog oca da živimo- odbrusila je Paula.
Jesi li je zvao da ide da živi kod tvog oca? Ja ću da se pokupim, idem kući večeras, radi šta hoćeš, da odem u Lazu, da se zatvorim, da ti mama traži DNK javno, uzmi dete i j*bi me do kraja života! Da ti zoveš svoju devojku, koju znaš dva meseca, da dođe i da živi kod tvog oca, a iz te kuće smo izašli zajedno, ispratili smo se i rekli jedno drugom ,,Volim te", rastarili smo se samo sa postporođajnom depresijom. Ja jesam kriva za neke stvari, ali ja nisam kurva, nisam se dopisivala, nisam ništa radila, i da sam htela, nisam smela! Je l' ti to jasno?! Meni da nije stalo do tebe, ne bih imala 47 kila! Ja nemam za šta da se borim, očigledno da treba da odustanem! Hteo si da je vodiš u krevet gde ti je dete spavalo? - pričala je Nadežda na ivici nervnog sloma.

Foto: TV Pink Printscreen

Stanje u Beloj kući se nije smirivalo, šta više cela situacija je postala još dinamičnija. Paula je nastavila da iznosi sve šta joj je Toma pričao za Nadeždu, pa se dotakla toga šta joj je on pričao sve o njoj.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekao mi je da mu se ne sviđa njen miris, da se ne kupa, da nemaju sek*, da je bio loš, da su slučajno napravili dete, da ona pije, da mu pravi dramu, da mu se ništa ne dopada kod nje - rekla je Paula
Pošto ti smeta moj miris, moja pi*ka i ostalo, je*o me dan kada sam te upoznala, i kada sam počel sa tobom da živim, za mene si od vog trenutka mrtav čovek! Juče sam videla pogled kako skidaš Nadeždu od glave do pete, ona meni nije kriva ništa. Ona je slobodna devojka. Ti si pljuvao majku svog deteta, slušala sam te kako si pričao o njemu, kao da si ga ti rodio. Ja sam očigledno za Lazu. Ali slušaj me, nećeš me više nikada čuti, ja mogu i na podu da spavam, izađi mi iz kreveta. Nikad više mis e nećeš obratiti sem preko suda, satreću vas. Moj otac je plakao pre nego što sam ušla, jer me je gledao kako propadam, ja sam zbog tebe izgubila sve u životu, ti s ei dalje ku*čiš, i daješ mi lažnu nadu. Pre svega mi nikada nisi bio prijatelj, uvek je bila galama, nikada lepa reč. Treba da klečiš i da me moliš. Plakao si za Paulom, a ne za detetom - vikala je Nadežda.

Usledilo je iznošenje prljavog veša. Paula je rekla da joj se Toma poverio da je i ranije varao Nadeždu. Pomenuo joj je Ivanu Nikolić iz grupe Hurricane, ali i pevačicu Katarinu Grujić. Toma je sve vreme poricao da je to istina. Nadežda je nakon svega ovoga rešila da stavi tačku na odnos sa Tomom.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Sledeća tema u pretresu bila je odnos između Anđela Rankovića i Sanje Stanković. Voditelj Milan Milošević je podigao Anđela i upitao ga što je rekao da će biti sa svim devojkama koje se sviđaju Jovani Tomić Matoroj. Anđelo je objasnio svima da mu je smetalo to što ga je Matora konstanstno ponižavala, a govorila je da se neće mešati u njegov odnos sa Sanjom. Milan se osvrnuo na raskid Anđela i Sanje koji je sledio kada je on imao razgovor sa Gordanom Džehverović prošlog utorka. Anđelo je tada shvatio da nije čist sa emocijama prema bivšoj devojci Teodorom Džehverović i da nije hteo da "zavlači " Sanju. Takođe je priznao da je svestan svega što je Sanja izgubila kada je ušal u vezu sa njim.

Foto: TV Pink Printscreen

Nizali su se komentari zadrugara o odnosu Anđela i Matore ali i njegove veze sa Sanjom. Većina zadrugara smatra da je Anđelo povredio svoju drugaricu kada je ušao u vezu sa Sanjom, međutim Ranković je sve vreme poricao da su njih dvoje prijatelji.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada su ozvaničili, ja sam rekla da će biti kratkog daha, jer sam videla da je Anđelo u glavi zauzet. Koliko god nam bilo normalno ili ne, treba da ide dalje. Kada su bili klipovi, ja sam rekla da mogu njega da shvatim, jer ga ovde sve podseća na odnos sa Teodorom. Kakav god da imam odnos sa Sanjom, meni je žao, kroz celu ovu priču od kada je ušla, mislim da nije dobro promislila korake koje je pravila, jer uvek ona dolazi na kraju da je ona odbačena, odbijena, nije to ništa, svi smo mi bili odbijeni, nego mislim da je u svaki odnos ušla nepromišljeno, jer iako je bila najbliža sa Anđelom, ti si trebala da znaš njegovo stanje u glavi. Ja vidim da je Sanji žao zbog svega, i zbog Matore i svega, meni je žao, žao mi je što prolaziš kao žena kroz sve to od početka - ispričala je Rialda.

Milan je otkrio zadrugarima da je Anđelov drug izjavio da je on bio sa 30, 40 devojaka posle Teodore, ali da nije uspeo ni sa jednom da bude u vezi zbog toga što još uvek voli nju. Ranković to nije porekao, samo se nadovezao da ni sa jednom devojkom posle Teodore nije uspeo da se veže. Jedina devojka sa kojom je poželeo da bude u vezi posle teodore mu je bila Sanja. Matora je u jednom trenutku dobila napad besa, ali se ipak suzdržala da ne napravi neki veći haos u Beloj kući.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Sledeća tema na pretresu bila je turbulentan odnos ljubavnog para Anje Todorović i Jovana Cvijetića Cveleta. Posle pisma koje je dobila za svoju slavu Sveog Nikolu od svojih roditelja, Anja je ostala bez reči jer je shvatila da njena porodica ne podržava njenu vezu sa Jovanom. Ona je tada otrkila zadrugarima da je imala modrice od njega. Cvele nije krio da su neke stvari istinite, ali je poricao da on maltretira Anju i govorio da ona od njega želi da napravi nasilnika, pa je objasnio svima šta ona radi.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče nekih stvari, jesu istinite, da sam radio šta sam radio, jesam, kada smo pričali o toj temi, ja sam je pitao da li želiš da nastavi vezu sa mnom, rekao sam joj da razmisli. Rekla mi je da n emože, ja sada pričam o svemu! Ti sada svaku rečenicu koju ti izjaviš, ja pokušavam da spustim loptu, ti sada svakom rečenicom, kako te podrži, ti mene uništiš! Ti si Vuku rekla da sam ja tebe ispod pokrivača cimao. Da li si u nervozi, plaču, da li si se udarala ovako u glavu? Zakucavala? Kada si spustila prekrivač, ja sam te pitao što se udaraš, ti si rekla ,,Ko se udara?", to je šlag na torti! Jesi li mi udarila glavom? Zašto imaš čvorugu na glavi? Ja ne želim nju da ostavim - upitao je Cvele, a Anja je potvrdila.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Tokom cele večeri Filip Car je konstantno napadao Minu Vrbaški kako se meša u njegov odnos sa drugim devojkama. Naime, Car se u zadnje vreme zbližio sa Natašom Radan, ali on smatra da se Mina namerno približila Nataši da bi mu pokvarila šansu da bude sa njom.

Foto: TV Pink Printscreen

Mina se konstantno branila i govorila kako nju Car juri i kako je komentariše sa drugima i da te informacije dolaze do nje. Nakon toga je usledio niz uvreda na Minin račun, a Filip ju je pratio svuda po imanju kako bi je vređao.

Ako budem video da mi praviš neku spletu, iščipaću ti glavu, ti znaš ko si i šta si. počeću da te tretiram kao k*rvu od dve hiljade dinara, biću kao Mensur, uvrede i batine, imaš žuti karton sada ide crveni - rekao je Filip.
Ma makni mi se. Ja ne želim da imam komunikaciju sa tobom - vikala je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Pratite Zadrugu na TV Pink i na portalu Pink.rs i saznajte šta će se sve dešavati na velelepnom imanju u nastavku rijalitija.

Autor: N.B.

#Zadruga