AKTUELNO

Ne propustite novu epizodu romantične komedije!

Serija „Zlatni dani“ osvojia je publiku širom regiona, a nova, šesta epizoda je na programu TV Pink i večeras u 21:30 časova. U novoj epizodi videćete da li će Zmija uspeti da pomogne deda Tasi da pronađe automobil, kako će se Maca snaći na novom poslu i kako će Makaronče proslaviti početak svoje pevačke karijere.

Deda Tasa (Mima Karadžić) ne može da dođe sebi nakon krađe automobila, kog je osvojio na nagradnom konkursu. Čak ni Lale (Andrija Kuzmanović) ne može da mu pomogne, zato deda Tasa zove Zmiju (Aleksandar Radojičić) u pomoć! Zmija ga izvodi ispred zgrade pokazuje mu čitav vozni park, ali nijedna kola nisu Tasina.

Uuu, ovaj je dobar... Ali nije moj, moj ima beli krov – rekao je deda Tasa, ali Zmija je i za to imao rešenje:
Pa dobro, biraj jedan, okrečićemo ga u belo, kakve veze ima.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon što je shvatila da zbog Laletove alergije na cveće neće moći da pravi floralne kapije, Maca (Tamara Krcunović) otkriva novi poziv – želi da bude frizerka! Ona odlazi u salon i nakon kraćeg razgovora uspeva da ubedi vlasnicu da je ona prava osoba za njih. Da li će Maca nakon dobijenog posla uspeti i da ga zadrži?

Foto: TV Pink Printscreen

Makaronče (Amar Ćorović) je odlučio da započne pevačku karijeru, čak je organizovao i proslavu, ali će, kao po običaju, upasti u nevolju. Za pomoć če se obratiti Macinom bratu Savi (Uroš Jakovljević)... ali da li on može da mu pomogne?

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Ne propustite još jednu uzbudljivu epizodu serije „Zlatni dani“ večeras u 21:30 na kanalu TV Pink!

Autor: M.Đ.

#Aleksandar Radojičić

#Amar Ćorović

#Andrija Kuzmanović

#Milutin Mima Karadžić

#RTV Pink

#Tamara Krcunović

#Televizija Pink

#Uroš Jakovljević

#Zlatni dani

#serija