AKTUELNO

Otvoreno o svemu, Ruža je pričala na RED TV-u.

Mlada zvezda Ruža Rupić odlučila je da stavi tačku na vezu sa muzičarem Stevanom Sekulićem. Ona je sada ispriča i sve detalje vezane za njihov raskid u emisiji "Ustanak" na RED TV-u.

Jednostavno, nije išlo. Raskinuli smo iz privatnih razloga, nije se desila prevara niti išta tome slično. Bili smo zajedno nešto više od tri meseca. Ostali smo u dobrim odnosima, naravno da neću ništa loše pričati o njemu. Meni je za to vreme bilo lepo, osećala sam se voljeno, iako su ipak obaveze i daljina presudile. Mi ne živimo u istom gradu - rekla je Ruža u emisiji "Ustanak" na RED TV-u.

Ruža je zatim pitala koleginicu Aleksandru Mladenović i kako se ona nosila sa pritiskom javnosti kada je bila u vezi sa Urošem Živkovićem.

Foto: RED TV

Nije bilo lako, ali, bitno je da smo nas dvoje ostali prijatelji i da smo i dan danas tu jedan za drugog. Zaista ne bih nikad rekla bilo šta loše za moje bivše momke, to su bili moji izbori, zar ne? - rekla je Aleksandra, pa se obratila Ruži:

Foto: RED TV

Proći će to, malo pevanja, dobrih pesmi i to je to. Pazi s kime spavaš, Ružo! - poručila je Aleksandra sa osmehom na licu, tokom igrice kada je svirala Cecina pesma "Pazi s kime spavaš".

Autor: S. K.

#Aleksandra Mladenović

#Ruža Rupić