AKTUELNO

Ne radi posle više od 17 godina.

Pevačica Nina Badrić rešila je da progovorio za domaće medije o poslu koji joj i te kako nedostaje, a koji je stopiran poslednjih meseci zbog situacije sa koronavirusom. Ona priznaje da joj je neobično što ne radi i da je ovo prvi put da tokom svoje karijere ima dužu pauzu.

Foto: Pink.rs/N. Vujčić

Posao kojim se bavim je vrlo specifičan, samim tim što sam slobodni umetnik koji nastupa kada ga pozovu, praznicima, rođendanima, leti, zimi... I kad sam bolesna, pevam, to publika ne zna i ne vidi. Zarađujem od svoje 17. godine i ovo je prvi put da ne radim. Nepoznanica mi je bilo slobodno vreme, uvek sam ga nekako krala za sebe, zato sada nastojim da maksimalno uživam u njemu. Ovaj period, s druge strane, posmatram kao kolektivno dizanje svesti i jednu veliku školu za sve nas. Potrebno je da se kao čovečanstvo promenimo - priča Nina.

Foto: Pink.rs/S. Kuvekalović

Nina Badrić je u nastavku za medije rešila da govori o svom ljubavnom životu, pa je tako priznala da je slobodna, kao i da se već dugo nije zaljubila.

Moje srce je slobodno za ljubav, te reči bi mogle da budu i deo odične pesme (smeh). Ne sećam se kada sam se zadnji put zaljubila. Mislim da je to bilo u prošloj deceniji. Ipak, istina je da sam poput svih drugih kada se zaljubim. Nosim onaj glupavi osmeh na licu i svi mogu da mi skaču po glavi (smeh). Što se tiče "leptirića", volela bih ponovo da ih osetim i potpuno poblesavim od ljubavi. Faza od zaljubljivanja do ljubavi je vrlo kratka, ako je prava osoba u pitanju - govori Nina Badrić.

Autor: S. K.

#Nina Badrić