AKTUELNO

Dala sebi oduška!

Anastasija Ražnatović se prepustila veštim rukama, pa je rešila da se opusti i da uživa za sve pare, baš kao kraljica. Naime, Cecina ćerka se oglasila na svom Instagram profilu, ona je posetila kozmetičarku koja joj je tom prilikom radila tretman lica, a Anastasija je potpuno uživala i izgledala besprekorno. 

Foto: Instagram.com

Mlada pevačica i ćerka Svetlane Cece Ražnatović, Anastasija Ražnatović veoma je aktivna na Instagramu gde neretko objavljuve fotografije i snimke iz svog privatnog života, ali i komunicira sa fanovima.Ona je nedavno odlučila da odgovara na njihova pitanja na svom storiju.

Video: Instagram.com

- Kako se osećaš kada pročitaš neki negativan komentar ili vidiš u novinama negativne stvari o tebi? - pitao ju je jedan od korisnika Instagrama.

- Trudim se da ne obraćam pažnju. Nije uvek lako. Pojedni ljudi umeju baš sočno da uvrede a da vam nikad oči uživo videli nisu. Ogroman je to pritisak. Meni je važno da sam ja dobro sama sa sobom i svojom glavom, da budem iskrena prema sebi samoj i da znam istinu. Nisam osoba koja teši sebe sažaljeva kad pogreši, već stojim iza svojih grešaka i odmah se trudim da ih ispravim i da poradim na svojim nedostacima. Vreme je najbolji pokazatelj kao što znate, svakoga stavi na svoje mesto, po zasluzi - napisala je ona.

Autor: M.K.

#Anastasija Ražnatović