AKTUELNO

Nada se da će u Novoj godini biti popularna zbog svojih hitova, a ne skandala.

Godina koju smo ispratili bila je i te kako burna kada je reč o životu pevačice Ljupke Stević. Ona je nakon deset godina stavila tačku na svoju vezu sa generalom Dragišom Simićem, kom je jedne noći polupala automobile.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Tada je Ljupka svojim potezom sve šokirala, a u novogodišnjem intervjuu za portal Pink.rs, pevačica kaže da joj je 2020. godina slomila i dušu i srce.

Bila je prelomna godina, slomila mi je srce, dušu i sve što je moglo da se slomi. Malo sam ja lomila. Sve što je materijalno, ne trebamo da gledamo sa te strane da se desilo nešto frapantno. Kada se nekome slomi srce, duša, a negde te to i na psihičkom nivou poljulja, to ima veću dimenziju od materijalnih stvari - rekla je Ljupka.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Ljupka nam govori i da nije još uvek dobila nijednu prijavu zbog svojih dela, kao i da će sve platiti kada za to dođe vreme ili će u suprotnom u novoj godini boraviti iza rešetaka. Pevačica obećava i da je više nikada nećemo videti u stanju nervnog rastrojstva i pod lekovima.

Neka tužilaštvo radi svoj deo posla. Ja verujem da ih je korona sprečila da mi dostave te prijave. Ja stvarno ne znam kako to funkcioniše. Prošlo je 3 meseca, ja još uvek nisam dobila te prijave. Čeka mene to! (smeh) Ja moram da odgovaram za svoje postupke i ne bežim od toga. Ako ne budem odgovorna, peglaću u zatvoru, pa sad da biram šta mi je milije. Ja ću to regularno platiti. Izvinila sam se i svojim komšijama i celoj naciji, što su morali mene da vide u takvom stanju i da me više nikada ne vidite na takav način bez šminke i u jednom takvom stanju, pod lekovima... Neću sebi to dozvoliti više - priča Ljupka.

Pevačica dodaje i da je bila primorana da polupa automobile svog tadašnjeg dečka, kao i da nakon toga više brine o sebi, nego o drugima. Ljupka se i kaje zbog svojih poteza, pa zato govori kako sebi nije smela to da dozvoli i da je preterala.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Ja sam bila primorana da se zauzmem za sebe, da nisam bila primorana da se zauzmem za svoj život, verovatno bih i ja lelujala kao što ima i dosta devojaka koje to radi i puštaju situaciju, puštaju da pate, puštaju da plaču i sve se nadaju da će biti bolje. I tako vreme jednostavno prođe. Stvarno sam bila primorana da preuzmem neki drastičan korak. Ja jesam preterala, stvarno sam preterala, bila sam brutalna, ali stvarno drugačije nije moglo u tom trenutku. Opet ponavljam, da je on drugačije reagovao, moja reakcija ne bi bila toliko burna. I da nisam toliko volela... Znaš kad bi žena koja ne voli, sebi tako nešto priredila? Ja prvo sada brinem o sebi. Neću da brinem o drugima, jer sam dovoljno brinula o drugima i kako se oni osećaju. Uvek sam vodila računa da ta druga strana bude na mestu, a nikada o sebi nisam brinula. Nisam smela sebi da dozvolim tako nešto i da sebe tako prezentujem, da me ljudi vide u takvoj situaciji - govori pevačica.

Kada smo joj rekli da je od tada bila svakodnevno tema u medijima i na naslovnim stranama, Ljupka nam kaže da joj to nije donelo hleb u kuću, kao i da se nada da će svoju karijeru u novoj godini graditi isključivo uz pomoć hitova, a ne skandala.

Koja karijera kada ne nastupamo? Naslovne strane mi ne donose hleb u kuću. Budimo realni. To je samo trenutna popularnost zbog cele te situacije, korona je, ništa se nije dešavalo, to je bilo zanimljivo, to ste ispratili i ja se nadam da će to prestati u Novoj godini i da ću ja zaslužiti da me slikate tako i da se tako družimo zbog mojih pesama. Ovo sada nije zbog mojih pesama - iskrena je bila pevačica.

Želeli smo da čujemo i šta je to sebi poželela u Novoj godini, međutim, Ljupka kaže da nema nijednu želju s obzirom na to da joj se nikada nije ostvarilo ono što je ranije planirala.

Foto: RTV Pink/Jelena SImonović

Neću da poželim ništa sebi, jer sam unazad dosta toga želela sebi, a te stvari nisu bile nešto sada "Wow" i ništa se od toga nije ostvarilo. Sada hoću da bez opterećenja da uđem u Novu godinu i da se samo što više smejemo. Ništa više. Ja verujem da će taj miri i sve ostalo doći samo od sebe. Neću ništa da poželim sebi - govori Ljupka Stević.

Kada je reč o dočeku Nove godine, Ljupka takođe nema velike planove.

Ne znam kako će izgledati doček kod mene. Ništa nisam isplanirala, imam nekoliko poziva za putovanja, da li ću otići ili ostati s svojom bratanicom, ne znam... Videćemo na Instagramu, gde ću biti - kroz smeh priča Ljupka.

Ljupka Stević u Novu godinu ulazi kao slobodna devojka, nakon čitave decenije. Nas je zanimalo i da li joj teško pada što će praznike provesti bez emotivnog partnera.

Pa dobro i ranijih godina sam bila na dočeku bez njega, jer sam radila, ali meni taj dan ništa nije predstavljao. Ništa specijalno ja ne osećam zbog toga - govori Ljupka.

Zanimalo nas je i kako će Ljupka provesti Božić, a tom prilikom pevačica nam je ispričala i kako izgledaju ovi praznici u njenom porodičnom domu u Kostolcu, gde se tradicionalno okuplja sa svojim najmilijima.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Prelepo! Mi smo u Kostolcu. Badnje veče, Božić, idemo u crkvu, večera, sada nam se porodica uvećala za dva člana u 2020. godini. Brat je dobio bilzance, sada ima četvoro dece. Tako da, biće prelepo, imamo 4 kućna ljubimca. Samo mi je bitno da jedemo, mnogo mi nedostaje ta mamina hrana. Mnogo više volim da jedem tu posnu hranu i ispunjavamo sve običaje na Badnje veče, nego sam Božić kao Božić. Provešću Božić u Kostolcu, kao i svake godine - izjavila je Ljupka Stević za Pink.rs

Na samom kraju razgovora Ljupka Stević istakla je da joj je najjači utisak što je u 2020. godini postala tetka blizanaca, a svim čitaocima portala Pink.rs poželela je sve najbolje u Novoj 2021. godini.

Autor: Srđan Kuvekalović

#Ljupka Stević