AKTUELNO

Kao i u svakom braku i kod njih postoje trzavice.

Ekipa emisije "Premijera" razgovarala je sa Vesnom i Đoletom Đoganijem koji najavljuju uskoro svoje pesme u potpuno novom ruhu. Oni su se prisetili trenutaka i očekivanja kada su njihovi hitovi nastajali.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam se nadala - započela je Vesna, a onda ju je Đole prekinuo.
Mi kada smo počinjali našu karijeru, mi smo krenuli s tim da pesme koje radimo, da ostanu za sva vremena. Barem ovi mega hitovi kojih ima dosta - govori Đogani.
Preko 30 - dodala je Vesna.

Kada su počeli da se zabavljaju, privlačili su veliku pažnju. Danas, nakon dve decenije bračnog života, Vesna i Đole važe za jedan od najstabilnijih parova na javnoj sceni.

Foto: TV Pink Printscreen

I mi imamo svoje bubice, ali smo tim i par i radimo na tome. Dosta pričamo, svašta nešto nam se dešava, ali tu postoji ogromna ljubav i poštovanje. Kako se menjamo, čini mi se da zajedno lepo rastemo - priča Vesna.
Ona je veća svađalica, ja uvek stanem i hoću da balansiram - govori Đole.

Poznati par za najgledaniju emisiju o slavnima otkrio je i kako će izgledati novogodišnji praznici u njihovom domu. Tom prilikom istakli su da se najviše euforija oseća kod njihove ćerkice kojoj je Deda Mraz već uručio poklone.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je prvi put da nešto nije kako treba, ali se nadam da ćemo ovu godinu da ispratimo na način koji je i došla, kao i da ćemo Novu godinu da krenemo s starom pričom - izjavio je Đole.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi ne spadamo u kalupe bračnih parova. Lala je napisala pismo Deda Mrazu. Ona je njega čekala dve godine i prvo je kod nje stigao. Ja sam toliko bila uzbuđena, da me ljudi pitaju da li plačem. Ona stvarno veruje i ta euforija se oko Nove godine kod nje najviše oseća. Ona je kitila jelku - priča Vesna.

Ceo razgovor s Vesnom i Đoletom Đoganijem pogledajte ispod:

Autor: S. K.