AKTUELNO

Očekuje nas još burnije veče.

Još jedan buran dan na velelepnom imanju, zadrugari su bili suočeni sa svim situacijama o kojima su ćutali, slagali ili pokušali da sakriju. Voditelj Milan Milošević održao je još jednu emisiju ,,Gledanje snimaka", koja je već na početku bila burna, jer je usledio raskid Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša.

Odmah potom je Zerina Hećo dobila svojih pet minuta, gde je govorila o odnosu sa Vladimirom Tomovićem, budući da je zadrugarima pušten klip o njihovom flertovanju prethodnih nedelja. Marija Kulić se obrušila na Zerinu, govoreći da se isto ponaša sa svim muškarcima.

Uporedno sa ovih burnih haosom se odigrao još jedan, a to je drama Nadežde Biljić i Toma Panića. Naime, Nadežda je nasrnula na Tomu, reagovalo je obezbeđenje, zadrugari su poskočili na noge kako bi sprečili ovaj haos, a na sve to, ona je nastavila da divlja po Beloj kući, pa je počela da baca njegove stvari svuda.

Potom su se zajedno udružili i napravili nastavak drame, pa su hteli da privuku pažnju zadrugara tako što su hteli da pobegnu sa imanja, ali kada su shvatili da nisu zanimljivi njihovim cimerima, odustali su.

U nastavku emisije zadrugari su komentarisali i ophođenje Miljane Kulić prema Mišelu Gvozdenoviću, na šta je Marija Kulić burno odreagovala, jer nije znala na kakav način se njena ćerka ophodi prema njenoj simpatiji.

Jovana Ljubisavljević takođe je bila tema za crnim stolom, pa su je zadrugari ponovo osudili, jer je isplivao još jedan video-prilog u kom ona ogovara svoje cimere, uzdizajući neke druge bivše rijaliti učesnike.

Večeras će biti dosta tema o kojima će se razgovarati tokom igre istine, zato nikako nemojte propustite definitivno burno veče na imanju.

Autor: O. B.

#Zadruga