AKTUELNO

Ne propustite vašu nedeljnu dozu dobre zabave i ekskluzivnih priča!

U nedelju u vašoj omiljenoj emsiji o poznatima saznaćete kako je izgledala 2020. godina iz ugla domaćih VIP-ovaca, kao i zbog čega je ''Premijera - Vikend specijal'' bila najgledanija emisija koja se bavi životima poznatih i slavnih. Ostalo je nešto više od 72 sata do dočeka Nove godine, a vi ćete u nedelju saznati gde će poznati biti u najluđoj noći, sa kim će dočekati 2021. godinu, kao i šta će zamisliti tačno u ponoć, kada se poklope kazaljke.

Foto: RTV Pink/Jelena Simonović

Gledaoci TV Pink imaće priliku da u najnovijem izdanju emisije ''Premijera - Vikend specijal'' pogledaju šokantnu ispovest Željka Šašića. Pevač će u ekskluzivnom intervjuu sa Nemanjom Vujičićem govoriti o tome šta ga veže za Draganu Mirković - ''Luče iz Kasidola'', a šta za Svetlanu Cecu Ražnatović. Otkriva i koliko je novca zarađivao tokom devedesetih godina, ali i do sada nepoznate detalje života sa bivšom ženom Sonjom. Šašić će govoriti i o odnosu sa kolegom Acom Lukasom, za kog se Sonja udala, nakon što se razvela od njega, a otkriće i u kakvim je sada odnosima sa ćerkom Sofijom.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Najveća balkanska imena i ove nedelje naći će se u vašoj omiljenoj emisiji o poznatima, a u studio kod Tijane Price i Bojane Lazić stiže pevač Aleksandar Cvetković, poznatiji kao Sale Tropiko, ali ni to nije sve! Očekuju vas i brojna muzička uključenja, a čak 10 poznatih ličnosti najvećim hitovima ispratiće godinu koja je na izmaku.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne propustite novo, spektakularno, novogodišnje izdanje emisije ''Premijera - Vikend specijal'' koje je na programu televizije Pink u nedelju, 27. decembra u 13:30 časova!

Video: TV Pikn

Autor: M. K.

#Željko Šašić