AKTUELNO

Žestoko je osudio postupak poznatog jutjubera.

Već nedeljama obožavatelji najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima, "Zadruga 4", bruje o otkrivenoj aferi jedne od najkontroverznijih učesnica, Paule Hublin, i popularnog jutjubera, Bogdana Ilića, poznatijeg publici kao Baka Prase.

Naime, Paula je pre samo nekoliko dana, izazvana provokacijama bivšeg dečka, Tome Panića, iznela detalje o njenom odnosu sa Bakom, kao i to šta se dešavalo u njegovom stanu, a onda je on u u svom videu, dao odgovor koji je izazvao lavinu komentara:

Kaže da ne želi intimne odnose, a želi da joj gurnem jezik u grlo. Šta priča ova devojka? Koristio sam kondom, zaštita je bila na mestu, nemajte brige, neće se oprasiti! A nismo seli na piće, zato što nije bilo opcije za to - našalio se jutjuber.

Foto: TV Pink Printscreen

Međutim, kako je zadrugarka izjavila da je njen otac takođe upućen u sve, za Pink.rs se oglasio i Matija Hublin, koji je bez dlake na jeziku komentarisao jutjubera i njegov postupak.

Video sam sve na snimku kada je pričao, takvu osobu ne želim ni komentarisati, to mi je dno-dna. Ja sam muškarac, sve i da je bilo nečega, taj čovek nema nikakvu moralnu vertikalu. Njegovi komentari na snimku, klasičan prostakluk. Ne bih ni komentarisao te vulgarne ispade - počeo je on.

Zatim se osvrnuo i na sam njihov susret, koji je Paula odmah podelila sa svojim ocem:

Foto: TV Pink Printscreen

Istina je da je ona mene zvala. Prvo mi je ispričala da je u Beogradu sa koleginicama i da ju je kontaktirao Baka Pras, kada je video njenu objavu da je u gradu. Ja nisam ni znao o kome se radi, ali mi je rekla sve najbolje o njemu, da je super, ovakav, onakav. Pitao sam je zašto odlazi sa nekim koga ni ne poznaje. Paula je dete koje je naivna i svakom veruje. Javila mi se dok je išla, ubeđivala me je da je super lik i potpuno korektan. Posle mi se javila da je bio bezobrazan i da ju je prisiljavao na se*s. Pitao sam je šta traži sa budalama, a ona mi se pravdala da nije izgledao tako. To je ono što ja znam. Njena drugarica najbolje zna o svemu što se dešavalo - objasnio je Paulin otac.

Foto: Printscreen YouTube/Baka Prase

Autor: M.Ivanović

#Zadruga