AKTUELNO

Haos u emisiji!

Haos zbog odnosa Nadežde Biljić i Tome Panića se nastavio u emisiji "Pitanja novinara", a Marko Đedović je napao Tomu da samo kupuje mir sa Nadeždom, kako bi što pre izašla iz "Zadruge".

Kupuje vreme, rekao si da ne treba da ostaje. Kupuješ vreme da joj nabiješ nogu u d*pe. Tebe boli k*rac za nju. A ti si Nadežda glupača glupa. Sinoć si mi kukao da ne treba da ostane. Danas se miriš da bi uhvatila maglu. Užasno je to što radiš. Ne možeš očima da je gledaš - govorio je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Slušaj me sad ovako, ona ne treba da produži boravak, ali zbog svog zdravlja. Mi nismo ni došli na temu pomirenja - pravdao se Toma.
Nadežda, ti samo želiš da bude dobar sa tobom, jer ne možeš da preboliš svoje emocije. Ove sekunde bi mu prešla preko Paule! - istakao je novinar.
On može da bude sa njom samo iz sažaljenja - rekla je Marija Kulić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam nju voleo, a nakon svih stvari koje su nam se dešavale, bes, ljutnja, to ubija ljubav. I kod nje - rekao je Toma.
Nadežda te voli više nego zenicu svog oka - dodao je Đedović.
To je tačno, ali ja ne bih mogla ni da ga poljubim. Nema šanse. Samo dete mi je bitno, on me ne interesuje - istakla je Nadežda.
Pa on će biti otac, kakve to veze ima sa tim - uzvratio je novinar.

Foto: TV Pink Printscreen

On je nezreo, napravio dete, pa posle par meseci skontao da nema više emocije. Ja imam pravo da ga volim, ali nisam žena koja je luda, neću da mu oprostim to što je uradio - nastavila je Biljićeva, a onda je voditeljka Dušica Jakovljević najavila pauzu za reklame.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.