AKTUELNO

Još jedno burno veče je za nama.

Prošle noći na velelepnom imanju u Beloj kući odigrala se još jedna napeta emisija ,,Pitanja novinara". Odmah na početku emisije se raspravljalo oko odnosa Miljane Kulić i Mišela Gvozdenovića. Predstavnici sedme sile imali su intrigantna i goruća pitanja kako za Miljanu i Mišela, tako i za ostale zadrugare.

Svakako ne zaobilazna tema su Nadežda Biljić i Toma Panić, koji su kao i obično tokom cele večeri zadrugarima i gledaocima najgledanijeg rijalitija u regionu priredili pravu ljubavnu dramu.

Fran Pujas otkrio je Mariji Kulić svoju novu rijaliti taktiku, zbog koje će zadrugari sigurno napraviti haos kada budu saznali.

Imam šest meseci. Pustiš ih da zaborave, pa kad se najmanje nadaju - krk! Udariš kad se najmanje nadaju - rekao je Fran.

Zerina Hećo imala je svojih pet minuta tokom emisije, a iskoristila ih je tako što se posvađala sa Filipom Carem i Vladimirom Tomovićem, pa im je izgovorila slične reči kao što je uradila pre samog početka uživo programa.

Maja Marinković i njen voljeni Marko Janjušević Janjušu imali su priliku da popričaju i otkriju u kakvom su odnosu. Janjuš je priznao da je ljubomoran i da ne može da izdrži kada se zadrugarka provokativno oblači. Usledio je haos, burna svađa, a potom je priznao i da je voli.

Janjuš je takođe ponovio da i dalje strepi od čestitke svoje ćerke Krune Janjušević, te da će je poslušati šta god bude napisala u istoj.

Sanja Stanković tokom emisije izdvojila je bivšeg dečka Anđela Rankovića u garderober kako bi mu sasula sve u lice i priznala da je ljubomorna na Natašu Radan. Anđelo joj nije prećutao, pa joj je poručio da se kaje što je sve ispalo kako jeste i da bi voleo da vrate stari odnos.

Ono što je sve zadrugare iznenadilo jeste to što su u tomu emisije nakon svih mogućih haosa i brutalnih reči Mina Vrbaški i Filip Car zakopali ratne sekire i napravili sporazumni dogovor da se više neće provocirati, te su se izvinili porodicama za sve što su uradili.

Odmah potom je Aleksandra Nikolić priznala za crnim stolom da joj se vraćaju ljubavne emocije prema Filipu, međutim, on je priznao da je zaljubljne u Natašu Radan, što je srušilo sve moguće nade za pomirenje za crnokosom zadrugarkom.

Jovana Ljubisavljević je takođe dobila pitanja od strane novinara, a na njoj je bilo da objasni zbog čega je izgovorila teške i bezobrazne reči za zadrugare, zbog čega su je svi kolektivno osudili. Potom je Jovana imala priliku da se izjasni o svim detaljima koje je iznela o porodičnim problemima.

Pred sam kraj emisije Ana Bulatović progovorila je o emocijama prema Lazaru Čoliću Zoli, budući da je njihova prisnost u prethodnih nekoliko dana očigledna. Podsetimo, Zola je Ani kupio poklon zbog čega su svi zadrugari ostali u šoku, a njih dvoje priznali su da odgovaraju jedno drugom.

Nakon što se emisija završila, zadrugarima se obratio Veliki šef i saopštio konačnu odluku o prekidu rada fabrike, zbog toga što nisu ozbiljno shvatili zadatak, iako je rad u istoj mogao mnogo da im olakša život na velelepnom imanju.

Zadrugari, danas su radnici u fabrici imali zadatak da naprave 3.000 čestitki, a napravili su nešto više od 1.000. Vladimir nije radio u fabrici, a Nikola se nije potrudio da okupi sve radnike. Zatvaramo fabriku i Nikola neće imati beneficije više. Radnici moraju da vrate makaze, olovke ili će biti kažnjeni nedeljnim honorarom - pročitala je Sandra.

Toma Panić ponovo je odlučio da napravi dramu ispred kapije, pa je počeo da lupa, jer nije imao cigarete, pa je mislio da je on drugačiji i posebniji od ostalih zadrugara. Tomu je nešto kasnije pokušala da smiri Nadežda, pa su našli za shodno da se i tad malo posvađaju.

U ranim jutarnjim satima Janjuš je poručio Maji da će je oženiti samo pod uslovom ukoliko se bude promenila.

Međutim, dramama nikad kraja, pa je u jutarnjim časovima nastala opšta frka zbog cigareta, Ana Bulatović svojim urlanjem i drekom pokušala je da razbudi celu Belu kuću.

Autor: O. B.

#Zadruga