AKTUELNO

O ovome do sada nije pričala.

Tamara Đurić je zakoračila u deveti mesec trudnoće i uskoro bi na svet trebalo da donese ćerku kojoj će ona i njen verenik Nikola dati ime Tamara.

Malo mi je raspoloženje promenljivo, to je normalno u drugom stanju. Nisam imala fizičkih problema, mučnine, tegobe, neko naglo gubljenje ili dobijanje kilograma, ali psihički sam bila baš nestabilna tokom cele trudnoće - otkrila je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Tamara je prvi put progovorila o problemima sa kojima se suočila u četvrtom mesecu trudnoće, kada joj je bila zakazana kiretaža.

U četvrtom mesecu sam imala veliki problem, taj problem je bio nerešiv, tim lekara je meni pomogao. Imala sam i koronu i poteškoća u trudnoći, ne bih da pričam o tome i da patetišem. Trebalo je da se očisti plod, ne da nije plod bio dobar, nego ja nisam bila dobro, da to ne bi pošlo u drugom pravcu. Profesor jedan je rekao da to može da dođe na svoje, probali smo, meni je već bio zakazan termin za čišćenje. Nisam verovala da će sve to tako da se reši, ja sam ćutala. Nije da sam krila, ja obožavam što ću da dobijem dete, što sam sad trudna, to je žena u tebi - ispričala je Tamara.

O njenom izabraniku se mnogo nagađalo i spekulisalo, a ona je sada prvi put progovorila o njemu.

Foto: Instagram.com/tamarastar89

On je jedan divan mlad momak, on je par godina stariji. On ne voli javnost. Podržava sve što radim. Super se slažemo. Imamo zajednički jezik, razumemo se, ne ugnjetavamo jedno drugo, živimo jednim lepim normalnim mladalačkim životom - navela je Tamara Đurić.

Autor: R.L.

#Tamara Đurić